2777
2789
عنوان

کیا ارتودنسی کردن؟؟

18084 بازدید | 73 پست
دیروز رفتم واسه ارتودنسی مرحله اول قالب گیری رو انجام داد بعد کش انداخت دیروز خوب بودم ولی امروز از دندون درد دارم میمیرم شما هم اینجوری بودید؟؟؟
نمیتونم هیچی بجو ام خیلی درد داره
خدا يا شكرت بابت آرامش زندگيم♥️
بله همون اول درد نداره بعدش درد میگیره قالبم بزاری انجوریه
شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه
عزیزم میشه لطفا اگر دوست داری بگی هزینه ارتودنسیت چقدر شده؟
من نمیدونم اخه من ارتودنسی نکردم.
ﺧﺴﺘﮕﯽ ﺭﺍ ﺗﻮ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻣﺴﭙﺎﺭ ﮐﻪ ﺍﻓﻖ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﺍﺳﺖ … ﻭ ﺧﺪﺍﯾﯽ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﺪ … ﻭ ﺑﻪ ﻋﺸﻖ ﺗﻮ، ﻫﻤﻪ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﻫﺎ ﻣﯽ ﭼﯿﻨﺪ … ﮐﻪ ﺗﻮ ﯾﺎﺩﺵ ﺍﻓﺘﯽ …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم ارتودنسی کردم الان نزدیک 8 ماهه تموم شده
اولش همینطوره بعد که سیم هم بزاره همینطور درد میکنه
دستی به جام باده و دستی به زلف یار رقصیی چنین میانه ی میدانم آرزوست
نه قالبو بزاری هر دفه که سفتش کنه چون داره فکو تغییر میده درد میکنه
شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه
به نظرتون آدم حامله میتوه ارتودنسی کنه؟ خخخخخخخخ فقط فک پایین؟ یه فاصله میخوام پر شه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
وای تو مهمونیا خیلی سخته باید قالبو در بیاری واییییییی بعد غذا بخوری اصلا یه وضعی