2777
2789
عنوان

ی حس ششمی بیاد بگه شوهرم انشالله کی میمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 33 پست
اها از لحاظ رابطه برات کم میزاره

فقط اون نیست

من الان افسردگی و وسواس گرفتم

بخاطر کرونا

مراعات نمیکنه،شلختس،گیجه حواسپرته،شله مثله ماست میمونه،خاله زنکم هست

چشمشم دنبال اینو اونه

بخوام بگم ی کتاب میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا میبینه همه کاراشو امیدوارم خدا جوابشو بده من که تا عمر دارم ازش راضی نیستم

منم خیلی دلم پره از خانوادش خیلی عذابم میدن اما روز بروز دنیا بیشتر به کامشون میشه از صب اشکام داره میریزه ۱۰ ساله نزاشتن اب خوش از گلوم بره پایین

اما منی که داره بهم ظلم میشه دارم از بین میرم

براهمون میگم ظالم سالمه

منم خیلی دلم پره از خانوادش خیلی عذابم میدن اما روز بروز دنیا بیشتر به کامشون میشه از صب اشکام داره ...

شوهر منم خانوادش فرق میزارن بین منو جاریم

یا بدون دعوت میان خونمون یااینکه برای عروسی و خرید عروسی و عیدی و اینا هیچکاری نکردن

حتی اگه الان زندگی خوبی داشته باشن مطمئن باش یروزی جواب کاراشونو میگیرن حالا یا تو این دنیا یا اون دنیا 

شوهر منم خانوادش فرق میزارن بین منو جاریم یا بدون دعوت میان خونمون یااینکه برای عروسی و خرید عروسی ...

خیلی دلم پره دارم دیوونه میشم 

یه دختر شاد بودم که یکسره یا اهنگ گوش میکردم یا میرقصیدم

الان افسرده شدم از بس ازارم دادن نمیخام ناشکری کنم یا کفر بگم خداروشکر اما ازینکه میبینم تقاص کاراشونو پس نمیدن و هرکار دوس دارن میکنن حرص میخورم

خیلی دلم پره دارم دیوونه میشم  یه دختر شاد بودم که یکسره یا اهنگ گوش میکردم یا میرقصیدم الان ...

ارزششو نداره بخاطر خانواده شوهر اذیت بشی

ی فکر اساسی بکن

یا کلا بیخیال باش یا با شوهرت حرف بزن