2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم تو افق محو شد بیچاره 16 صفحه دعواش کردن همه

تازه با افتخار هم میگفت من زنششششم زنش سه ماهه باهاش خوابیده فکر کرده تا اخر همینقد شوهره تو کفشه خب فردا میرینه ب خودش

اره بابا ب مامانش گفته گمشین از زندگیم برین بیرون دیگه پسری ب اسم محمد ندارین دختره هم خوشحال بود ک ...

ماه بانو جان

فردا مادرشوهرم مهمونم، بگو نهار چی براش درست کنم. 

از امروز تو سایت، شما رئیس انجمن حمایت از مادرشوهران هستی

مواظب زیبائیهاتون باشید😘
ماه بانو جان فردا مادرشوهرم مهمونم، بگو نهار چی براش درست کنم.  از امروز تو سایت، شما رئیس ان ...

بعععله الان برات میگم مرغ لونگی بزاز با کوکوی مرغ یا قرمه سبزی با کوکوی مرغ

من ک در جریان تایپیکش نبودم ولی چ با افتخارم میان تعریف میکنن

اره برادر شوهر بزرگش پیام داده چرا دخالت کردی دعوا راه انداختی با گستاخی گفته من زنششششم زنش من براش میمونم ن پدد مادر ن هیچکس بردار شوهره پ.شماش ریخت

اره برادر شوهر بزرگش پیام داده چرا دخالت کردی دعوا راه انداختی با گستاخی گفته من زنششششم زنش من براش ...

من اینقد بدم میاد یکی ب مادرپدرش بی احترامی کنه

حتی اگ بد باشن اونا

خاک تو سر پسره

تو رو همین مامان و بابا ب اینجا رسوندن ن زنت

ممنونم خدا جون...
چه خشکله هروقت حوصله داشتی، آموزششونو بذار برام. مرسی

مرغ لونگی دستور غذای آستارا و تالشه خیلی خشمزه و با کلاسه زرای مهمون و خیلی راحت

۱۵۰ گرم گردو

۳ تا پیاز متوسط

یه مرغ درسته

رب انار نصف قاشق

کلا ربی ب ک برای فسنجون استفاده میکنی

اول چند ساعت قبل نرغت رو با آب و نمک و رب ترش میزاری یخچال ک مزه دار شه 

بعد موقع درست کردن نیاری بیرون همه طرف های مرغ رو سرخ میکنی قشکگ باید سرخ کنی 

بعد سه تا پیاز رو رنده میکنی آبش رو میگیری نگه میداری

بعد اونو ک ابش رو گرفتی ب گردوهای آسیاب شدت اضافه میکنی قشنگ هم میزنی گرد  و پیاز رو بعد ب مقدار لازم رب میزنی با نمک تست میکنی ن خیلی ترش باشه ن شیرین طعم دار باشه متمایل ب ترش

بعد ک لونگی رو اماده کردی همین گردو و پیاز رو میگم شکم مرغط ک قشنگ سرخش کردی رو پر میکنی قشنگ دوست داشتی پاهاشو با نخ ببند ک وقتی پخت وا نره ولی نبندی هم درست میشه

حالا میزاری تو تابه گود تا حدی آب میریزی ک ب شکمش نرسه من واسه این ک مهمون داشتیم میخواستم آبش ب همه برسه زیر با.سن مرغ قاشق بزرگ گذاشتم ک پاهاش یکم بیاد بالا گردوی تو شکمش تو آب نیاد خراب شه بعد اب پیاز  ک گفتم رو اضافه میکنی من ی مقدار گردو هم ب آبش میزنم ک آبکی نباشه مثلا ۵۰ گرم اینا ک غلیظ باشه بعد ی کوچولو نمک میزنی ب ابش چون خشک میشه شور نشه بعد درشو میزاری با شعله کم دو ساعت بپزه قشنگ مغز پخت میشه