2777
2789
عنوان

میشه جواب منو بدید مهمه

172 بازدید | 17 پست

دوباره میخوام راجب تاپیک قبلیم ازتون راهنمایی بگیرم میشه بیشتر راهنماییم کنید؟!

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹

چی بود

بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢

واقعا نمیدونم چیکار کنم ترو خدا بیشتر راهنماییم کنید لطفا خواهش میکنم😢

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قبول نکن هنوز خیلی خیلی سنت کمه به هیچ عنوان زیربار ازدواج نرو الان هیچ درخواستی هم از طرفش قبول نکن

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

۱۴ سالگی سن خیلی کمیه واسه ازدواج گلم

اگر خودت هم پسر عموت رو دوست داری میتونی بگی باشه اما تا سنم بالاتر نرفته ازدواج نمیکنم

مهم اینه که حس خودت چیه!

و اینکه وضعیت مالیش و .... خوبه یا نه! بابد ببینی اصلا ارزش داره یا نه 

اگر نه همین الان بگو نه و خلاص

۱۴ سالگی سن خیلی کمیه واسه ازدواج گلم اگر خودت هم پسر عموت رو دوست داری میتونی بگی باشه اما تا سنم ...

وضعیت مالی منم خوبه وضعیت مالی اونم گاهی ب خودم میگم یک دختر اخرش باید ازدواج کنه و در حالی ک اون خیلی خاطر خواه منه شاید بتونه برام همسر خوبی باشه من زیاد بهش حس ندارم اما واقعا دیگه میدونم ک حس اون ب من بیش از حد تصوره

وضعیت مالی منم خوبه وضعیت مالی اونم گاهی ب خودم میگم یک دختر اخرش باید ازدواج کنه و در حالی ک اون خی ...

عزیزم حس خودتم مهمه

اگر حسی نداری فعلا بهونه در بیار بگو میخوام حداقل دیپلممو بگیرم بعد به این چیزا فکر کنم

عزیزم حس خودتم مهمه اگر حسی نداری فعلا بهونه در بیار بگو میخوام حداقل دیپلممو بگیرم بعد به این چیزا ...

ن حس من ک چ بخوام و چ نخوام اخرش تا یک سال بعد سر خونه زندگیمم 😂 فقط میگم تا این یکسال کدوم فرد رو انتخاب کنم