2777
2789
کارمن به تشنج وآی سی یو واینا کشید الان خیلی بهترم توهم حتما دکتر برو خدای نکرده کار دست خودت میدی ...

خوب باشی و سلامت همیشه

ممنونم فرح

چشم حتما 

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

خوب باشی و سلامت همیشه ممنونم فرح چشم حتما  ❤

بی بلا😘🙏

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@barzakhme  

ببخشید بابت تگ

اونجا جوابتونو دادم ولی ترکید تاپیک گفتم شاید ندیدین پستمو

گفتم ک پی وی نینی یار پنج پیام بدین و بهش بگید

اگ میخواین زودتر جواب بدن ی تاپیک بزنین تگش کنین بگید پی وی رو چک کنه و قفل کنین تاپیکو

شاید برگردونه

مرسی جانم  ولی این لینک ورود کاربران که🤔 انگار نه؟

خواهش

اشتبا دادع😐😂

بذار بش پیام بدم

اینجوری🧐 عزیزم خیلی زیاد بهش سلام برسون خیلی زیاااد

چرا نمیاد😐

برا من اومد ک

داره میخنده خودش

گفتم مدیسا جون گف اشتباهه لینک😂

https://www.goftino.com/c/p7cHXK