2789
فدات😂😂😂 رند نبود تعداد لایک هات رند هم کردم 😂😂😂😂❤️❤️❤️❤️

دستت درد نکنه خوشحالم کردی 🤪🤪😝😝😝🤪🤪🧡🧡🧡🧡💋💋💋🍊🍊

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@nafasam1370      تل چک شه لطفا😘😘😘😘😘 نغسم من الان میرم حموم بعدم ناهار میرم ...

چشم چک میکنم 

قربونت بشم 

مراقب خودت باش 

منم دوست دارم نگین خانم 🤪😍🥰❤

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

چشم چک میکنم  قربونت بشم  مراقب خودت باش  منم دوست دارم نگین خانم 🤪😍🥰❤

بی بلا

الان پی وی پیام دادم

وصلی بهما😘

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

چشم چک میکنم  قربونت بشم  مراقب خودت باش  منم دوست دارم نگین خانم 🤪😍🥰❤

سلام خوشگل جونم خوبی؟بهتری؟تپش جونم خوبه؟🧡🧡🧡🧡🍊🍂🍂🍂

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

فدات گلم همیشه خوشحال باشی😍😍😍😍😂😘😘😘😘❤️

مرسی مهربونم همچنین🍊🧡😍

@تو   @عشقی   😍

@عشق  

@همه  

@تاپیک  

@زد 

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
خفه.شو#   عنتر# 😏😏

گوساله# برقی#  

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
@عشق     @همه     @تاپیک     @زد

من ک تاپیک نزدم😂😂😂😂😂💋

سلام خوشگل جونم خوبی؟بهتری؟تپش جونم خوبه؟🧡🧡🧡🧡🍊🍂🍂🍂

@سلام،،  

@نارنجی  

@جونم  

@خداروشکر  

تپش عالی خداروشکر ولی منم در حال جنگ با سرفه و درد سینه ز😢😢😢😅😅😅😂😂🤐🤐🙈

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

من ک تاپیک نزدم😂😂😂😂😂💋

چ ب خودش میگیره😂

گوساله# برقی#  

@خر  

@الاغ  

@بادمجون 😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/