2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترس که آره ولی تا حالا اینطوری نشده بودم.

وقتی شدید میشه اینطوریه .. مثلا من یهو ترس برم میداشت که کرونا نگیرم .. مامانم طوریش نشه.. نکنه الان بالا بیارم و هزار تا فکر دیگه 

بعد حالت تهوع میگرفتم 

چند ماه اینطوری بودم

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

اگه باردار نیستی حتما به متخصص گوارش و کبد مراجعه کن

شوهرخواهرم چند وقت بود حالت تهوع داشت اما توجه نمیکرد تا اینکه چند هفته پیش حالش خیلی بد شد و ۸ روز آی سیو بستری شد ،  دکترا گفتن همون موقع که حالت تهوع داشته باید شروع به درمان میکرده 

سیروز کبدی داره که به علت بی توجهیی به علائمش واریس مری هم گرفته

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
وقتی شدید میشه اینطوریه .. مثلا من یهو ترس برم میداشت که کرونا نگیرم .. مامانم طوریش نشه.. نکنه الان ...

نه از اونا ....من دیوونم از چیزای دیگه میترسم...ماورایی ها فکر کردم منظورت اونان،😁😁😁😁