2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن بین بچه ها

223 بازدید | 8 پست

سلام عزیزانم.. دوستان سوالی دارم چه از شما عزیزایی ک مامان هستین چه اون عزیزایی ک تجربه دارن..

واقعا چراااااااا مامانا بین بچه هاشون فرق میذارن؟ گاهی میبینی یه بچه خیلی سرکش تره حرف کمتر گوش میده یا حتی کم ادبتره ولی عزیزتره؛ نازشو میکشن؛ و یهو میبینی ی بچه حرف گوش کن تره ولی کمتر دوسش دارن؛ خوبیاش رو اصلا نمیبینن.

ترو خدا چرا این رفتارا پیش میاد؟ بچه ای که تو این شرایط عست چطور باید رفتار کنه؟ممنون😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باادب تر دلسوز تر اروم تر و ساکت و...

کلا سرم تو لاک خودمه و هفته ای یه بار میرم خونمون  ولی اصلا ادم حسابم نمیکنن

ادم ک چه عرض کنم اشغال بگم بهتره

ولی خواهرم و برادرم ک اینقد سرکشن و اینقد اذیتشون میکنن و رو چشاشون میزارن 

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

من خودم این موضوع رو دیدم یه بچه کم توقعه و مراعات میکنه رو خواسته هاش اصرار نمیکنه ولی یکیشون هرچی بخواد سریع میگه و مادر هم سریع خواسته هاشو فراهم میکنه و نگرانه که آب تو دلش تکون نخوره 

درصورتی که میشه به اونی که آروم تره هم اهمیت بده ولی مهم نیست براش