2777
2789
عنوان

میخواستم نظرتون رو بپرسم هستین؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 134 پست

بشین درست رو بخون تروخدااا

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒

ن

سنت😑کمه ازدواج خیلی زوده

با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه ؟

۲۲ سال رو داره تموم میکنه میره ۲۳ 

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹
شاگردای من ۱۴سالشونه تایپ درست حسابی تو گوشی بلد نیستن 😑

راستش بحث تایپ و سواد باشه من شاگرد اول کلاسم بودم

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹

حالا یه ( نه ) خشک و خالی نذارید یه نظری بدید واس چی مثلا قبول نکنم‌؟

۲۲ سال رو داره تموم میکنه میره ۲۳ 

اسی به هیچ عنوان قبول نکن که یه عمر باید حسرت شو بخوری که چرا جوونی نکردی چرا خودتو زود درگیر زندگی کردی.

من خودم ۱۹سالگی ازدواج کردم الان میگم کاش ۲۶سالگی ازدواج میکردم اون موقع زود بود 

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
اسی به هیچ عنوان قبول نکن که یه عمر باید حسرت شو بخوری که چرا جوونی نکردی چرا خودتو زود درگیر زندگی ...

حالا ببینم چی میشه نظر لطف‌تونه

اون ک دیگه بچه نیس والا

از نظر من بچست 

تو هم بچه ای خیلی زوده برای ازدواجت، خیلی زود من ده سال از تو بزرگترم هنوز مجردم 

یه روزی میام اینجا مینویسم که به هدفم رسیدم خدایا شکرت 😍