2777
2789
عنوان

لطفا هرکسی در مورد قرص دوفاستون میدونه بیاد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 53 پست
ببین عزیزم منم برا تنظیم پریودیم استفاده میکردم ۴تا ردیف که یه ردیفش ک رنگش با بقیه فرق داره رو نبای ...

ممنونم ولی قرص من همش سفیده مثل قرص معمولیا چیز خاصی نداره

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
ممنونم ولی قرص من همش سفیده مثل قرص معمولیا چیز خاصی نداره

اره من  چون قرصمو عوض کرده دکتر یادم رفته اره اون همه ردیفاش سفید بود من با سیبل اشتباه گرفتم

می رسد غم های بی پایان به پایان غم مخور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی تخمدان دارم خفیف 

انشاالله که نتیجه بده مصرفش، من بیشتر شبی یک عدد رو شنیدم که مصرف میکنن و خودم مصرف کردم هر بسته هم برای دو دوره هست اما متناسب با شرایط اینکه شبی دوتا هم باشه بعید نیست کاش بتونینن یه جور دسترسی بگیرید که دقیقا مصرف کنید 

خدایا خودت مراقب همه کوچولو ها باش برای سلامتی و تعجیل در ظهور اقا صاحب الزمانذو سلامتی همه تودلیا صلوات الهم صل علی محمد و ال محمد 
اره من  چون قرصمو عوض کرده دکتر یادم رفته اره اون همه ردیفاش سفید بود من با سیبل اشتباه گرفتم

خیلی ممنون که جواب دادین

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

از داروخانه ای که گرفتین بپرسین 

اگه نسخه اتون بود میگفتم عکسشو بفرستین بگم براتون ولی داروخانه الان نسخه اتون رو کنده 

برین داروخانه ازشون بخواین یه بار دیگه به نسخه تون نگاه کنم و تعداد رو بگن

چون داروی هورمونی هست بهتره همینجوری یه دونه یا دوتا استفاده نکنین

انشاالله که نتیجه بده مصرفش، من بیشتر شبی یک عدد رو شنیدم که مصرف میکنن و خودم مصرف کردم هر بست ...

خیلی ممنونم میگن این قرص ها ذخیره تخمدان رو میارن پایین درسته؟؟ سینال اف و لتروزول هم میگن

از داروخانه ای که گرفتین بپرسین  اگه نسخه اتون بود میگفتم عکسشو بفرستین بگم براتون ولی داروخان ...

ممنون خودم فکر میکنم شبی دو تا باشه چون دکتر چیزی درمورد اینکه ماه بعد هم بخورم نگفت

ممنون خودم فکر میکنم شبی دو تا باشه چون دکتر چیزی درمورد اینکه ماه بعد هم بخورم نگفت

عزیزم کاس مطمئن بشین چون اگه بیشتر مصرف کنین عوارضش خیلی سنگینه 

لخته شدن خون یکی از عوارضش در صورت مصرف زیاده که عواقب جبران ناپذیری داره

داروخونه ای که گرفتین شبانه روزی نبود؟

اگه برگ نسخه ای که مال بیمه است روی دفترچه تون مونده و یکم قابل رویته یه عکس واضح میتونین بگیرین؟

خیلی ممنونم میگن این قرص ها ذخیره تخمدان رو میارن پایین درسته؟؟ سینال اف و لتروزول هم میگن

قربانت والا من تاثیر سو رو ذخیره تخمدان ازش نشنیدم معمولا با دز هایی که پزشک تجویز میکنه برای تنظیم پریودی و اندومتریوز و کیست نتیجه بخشه اگرم که باردار باشی انشاالله کمک میکنه جنین لانه گزینی کنه خطر سقط کم بشه چون یه جور پروژسترون دیگه اما مصرفش و دقیق بدونید بهتره چون به هرحال هرمونه 

خدایا خودت مراقب همه کوچولو ها باش برای سلامتی و تعجیل در ظهور اقا صاحب الزمانذو سلامتی همه تودلیا صلوات الهم صل علی محمد و ال محمد 
عزیزم کاس مطمئن بشین چون اگه بیشتر مصرف کنین عوارضش خیلی سنگینه  لخته شدن خون یکی از عوارضش در ...

باشه میرم میپرسم ممنون که گفتین 

نه دیده نمیشه

قربانت والا من تاثیر سو رو ذخیره تخمدان ازش نشنیدم معمولا با دز هایی که پزشک تجویز میکنه برای تنظیم ...

خیلی ممنون بابت اینکه وقت گذاشتین

اسیری شدیم از دست این دوا و دکتر با این سن کمم دیگه نمیکشم عکس رنگی و هزار جور آزمایش دیگه ولی بازم نمیشه 

اسیری شدیم از دست این دوا و دکتر با این سن کمم دیگه نمیکشم عکس رنگی و هزار جور آزمایش دیگه ولی بازم ...

انشاالله که عزیزم همه چی به وقتش واسمون به بهترین شکل حل میشه باید یه مدت درکنار درمان زیاد روش حساس و پیگیر نبود تا انشاالله خودش بشه 

انشاالله که عزیزم همه چی به وقتش واسمون به بهترین شکل حل میشه باید یه مدت درکنار درمان زیاد روش حساس ...

برای بارداری تلاش میکنی دیگه؟ 

انشاالله که عزیزم همه چی به وقتش واسمون به بهترین شکل حل میشه باید یه مدت درکنار درمان زیاد روش حساس ...

انشاالله همش با خودم میگم نا امید نمیشم هنوز زوده خدا بزرگه ولی ته ته دلم یه جوریه