2777
2789
عنوان

کسب درآمد با گوشی

1327 بازدید | 25 پست

کیا دوست دارن؟؟ 

من خیلی وقته دربارش تحقیق میکنم و خیلی دوست دارم یه درآمدی داشته باشم از خودم زن خیلی خوبه مستقل باشه حالا یه چیزایی یاد گرفتم از ارز دیجیتال و این چیزا چون میدونم اینجا خیلی مامانا هستن ممکنه به دردشون بخوره کسی خواست شخصی پیام بده بهم راهنماییش میکنم

البته این کاری که میگم باید صبور باشید تا یه مدت دیگه به درآمد برسید

البته خیلیا دارن اینو و بلدن اما زورشون میاد به بقیه بگن از بدجنسی اما هرکسی نون دلشو میخوره تا خودمون به فکر هم نوعمون نباشیم خدا هم بهمون برکت نمیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بیت کوین دارم ولی اول میخوام مطمعن بشم واقعیته بعدب بقیه بگم.الکی سرکارشون نزارم😆

من بیت کویین نیست مثل بیت کویین ولی هنوز رسمی فعلا بدون هیچ سرمایه ای و رایگان استخراج میکنی چند ماه دیگه رسمی بشه میتونی تبدیلش کنی به ریال 

من بیت کویین نیست مثل بیت کویین ولی هنوز رسمی فعلا بدون هیچ سرمایه ای و رایگان استخراج میکنی چند ماه ...

همون استخراج بیت کویینه.سرمایه هم نمیخواد فقط یکسالی طول میکشه تابرسه ب اون سطحی ک قابلفروشه

حالا اگ خواستی منم به تو اموزش میدم.اگ برسه ب سطح فروش حدود۴۰الی۵۰ملیون میشه 

آره حتما بهم بگو فعلا که همه دوستام کل درآمدشون از ارز دیجیتال دارن اینا که خیلی پولدارن البته نمیگن که به همه

من بیت کویین نیست مثل بیت کویین ولی هنوز رسمی فعلا بدون هیچ سرمایه ای و رایگان استخراج میکنی چند ماه ...

میدونم بچه کوچیک داری و سرت شلوغه ولی اگه مسیرو به من بگی خودم تا تهش میرم

یعنی بگو از کجا مطالعه کردی و چقدر وقت وذاشتی

کاربر قدیمی هستم با چهره ای جدید