2777
2789
عنوان

سورپرایز و مچ گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته اینجا موندن . تازه اومده بودم بهش خبر بدم کار مهمانیم به دانشگاه اینجا درست شده که خراب شد همه ...

شایدم از خواب بیدارش کردی عصبی شده...آخه بعضی ها اینطورین

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

بعد تا وسایلمو جمع کردم که برم همون شهری که دانشگاهمه اومد کلی داد زد و خودشو زد ، منم اومدم تو اتاق ...

چرا عزیزم حق داری، آدم وقتی از خواب پا میشه حرف درست رو میزنه حواست باشه حرفش مشکوک بوده

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍
شایدم از خواب بیدارش کردی عصبی شده...آخه بعضی ها اینطورین

بعدش رفت بیرون پیام داد گفت معذرت میخوام تو خواب بیدار شدم شوک شدم ولی من خیلی ناراحتم اصلا واسم قایل هضم نیست

ازخواب بیدارشده مغزش کارنکردیهویه چیزی گفت

اتفاقا روانشناسا میگن آدم صبا ک از خواب پا میشن نمیتونن دروع بگن تمرکز ندارن

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍
اخه چند دفعه سورپرایزش کرده بودم چیزی نبود جدید باشه

هیجوقت خونه رو‌ترک نکن عزبزم هیجوقت مگر برای طلاق

باور‌کن موضوع معمی نیس الکی داغ کردی

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
بعدش رفت بیرون پیام داد گفت معذرت میخوام تو خواب بیدار شدم شوک شدم ولی من خیلی ناراحتم اصلا واسم قای ...

ول کن بابا هیچوقت خودتو درگیر این چیزای پوچ نکن...یا داری زندگی میکنی فکرتو درگیر نکن یا اینکه باید بزاری بری از زندگیت و هیچ وقتم باهیچ مردی زندگی نکنی

آدم به چیزای خوب باید فکر کنه ..شک چیزه بدیه..واقعا مثل خوره میوفته به جون آدم...زیاد فکر کنی فقط خودت از بین میری ..یه لحظه چشاتو باز میکنی میبینی ده سال از زندگیت گذشته وفقط تو با این شک های تو وجودت خودتو پیر کردی و طرفت همونطوری جوون وسر حال مونده

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight