2777
2789

سلام لطفا راهنمااییی کنید  

دکتر برام نوبت آمنیوسنتز داده . ده روز دیگه انجام بدم

ایا کسی بوده که خونریزی و جفت پایین داشته و آمنیوسنتز انحام داده.مشکل پیش اومده یا نه ؟ خطرناک نیست؟؟

لطفا بیاین راهنمایی کنید ممنون میشم

خدایا میدونم به موقع میرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش باید استراحت کنی خیلی عزیزم من فقط اینو میدونستم 

ممنون 

ولی من قبلش خونریری دارم نمیدونم دارم کار درستی انجام میدم؟؟

ممنون  ولی من قبلش خونریری دارم نمیدونم دارم کار درستی انجام میدم؟؟

خب دکترت صلاح دونسته بهش گفتی خونریزیت در چع حده؟ از یه متخصص دیگه هم بپرس حالا چرا گفته امینو رو انجام بدی؟

امید زندگیم دوقلوهام😍 
خب دکترت صلاح دونسته بهش گفتی خونریزیت در چع حده؟ از یه متخصص دیگه هم بپرس حالا چرا گفته امینو رو ان ...

دکتر خودم میگه انحام بده میگه مجبوری انجام بدی چون معلوم میکنه که جنین واقعا مشکل داره وبعد اونحوری هست که اجازه سقط میدن

ولی من اول خونریزی لکه بینی بود بعد از ده روز خوب شدم ولی یه روز شدید شد و دوباره لکه بینی

اهان متوجه شدم های ریسک هستی. شیاف مصرف نمیکنی؟؟ 

اره های ریسکم  

تا الان مصرف میکردم ولی دکترم گفت با وجود اینکه شیاف مصرف کردی و خونریزی داری من جای شما بودم شیاف قطع میکردم چون اگه بچه ناقص باشه بدن به طور طبیعی دفعش میکنه    

حالا موندم چیکار کنم

کسی مثل من نیست؟؟