کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
اونایی ک ۲تابچه دارین اسماشون ست هست؟ اگه شبیه هم نباشه بده بنظرتون؟
من اسم بچه هام الینا و امیرعلی ب نظرت زشته؟
هر موقع خواستی بگو برات حمد، توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤ اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اونایی ک ۲تابچه دارین اسماشون ست هست؟ اگه شبیه هم نباشه بده بنظرتون؟
نه بنظرمن ایرادی نداره
من اسم کوروش هست
همسرم انتخاب کرد
الان اسم دختر آینده مونم انتخاب کرده
❤️آرام❤️
میگه پسر باید اسمش با ابهت باشه دختر نه ملوس و آروم باید باشه اسمش😂
ربطی نداره به ست بودن یا نبودن گلم
یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️ 👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉 پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️ 👩❤️👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩❤️👩
اسم دوقلوهام ماهور و مهرسا 😍😍وای از وقتی اسم براشون گذاشتم انقد بهشون وابسته شدم ک حد نداره یاد شا ...
ای جاااانم دعا کن خدا به منم دو قولو بده 😍😍😍😍
سلامت باشن الهی
یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️ 👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉 پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️ 👩❤️👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩❤️👩
ببخشید عزیزم با دارو دوقولو باردار شدین یا خدا داد بهتون؟!