2777
2789
ای جانم🤩😊هزار ماشاءالله چشم بد ازش دور خدا حفظش کنه😍😘

جزاکم الله خیرا😍چشاتون خوشگله

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خیلی خوشکله

فداااای داری خودتم خوشگلی عزیز

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹
من با یکی مسابقه گذاشتم اونم مال نی‌نی شون رو گذاشته میخوایم ببینیم کدوم خوشگلتره و کدوم طرفدار داره ...

درک نمیکنم. اگر بچه خودته چه نیازی هست یک طفل معصومو وارد مسابقه کنی تا بقیه تایید کنن خوشگله🤔🤔

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
نازه .. نسبتش با شما چیه

خواهر زادمه عزیز داداشش از خودش سور تره الهی ممنونم عزیزانم

اسمای زیبا خودش تو گوگل هست😐

خواهر زاده اسیه😐😐😐😐

وقتی یه تهرانی بهم میگه شهرستانی! از ته دل آرزو میکنم پاسپورت تهرانی داشته باشم باهاش به 250 کشور دنیا بدون ویزا سفر کنم 😐👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
خدا حافظش کنه خیلی نازه😍😘 اما چرا اینقدر به نظر بقیه اهمیت میدید ؟ یعنی الان اگر یه نفر بگه خوشگل ...

خخخخخخخخ واسه دلخوشیه عزیزم

اسمای زیبا خودش تو گوگل هست😐

منظورتون عزیزم؟؟؟