2777
2789

سلام .یک ماه دیگه عروسی جاریمه بخاطر کرونا شاید پاتختی باشه وعروس اگه لباس تور نپوشه و لباس مجلسی بپوشه من لبلس مجلسی بلند و خوشگل بپوشم زشته؟ 

چه ارایشی و شینیونی پیشنهاد میدین؟؟؟

امان از دست جاری 🥴

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

عروسی جاری

عروسی برادر شوهر 😐

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره دیگه کرونا گفته با پاتختی کاری ندارم ولی تو عروسی به همه حمله میکنم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

ببین هر لباس و ارایشی داشته باشی عروس مشخصه کیه

پس سخت نگیر سعی نکن لباستم خیلی تجملاتی باشه ببین عروس چی میپوشه تو یکی دو درجه پایین تر بپوش

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی ک حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه ب دلشان مانده... 😊

کرونا کجا میره پس؟

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت

ن چرا زشته .ب چ چیزایی توجه میکینن.آرایش ملیح و ناز و موی باز 😍

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
خب حالا همون

😐

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

چند روز پیش توی یه پیج یه نفر اومده بود دردودل کرده بود عروسیه جاری سه تومن پول آرایشگاه دادم ۵ تومن پول لباسم شد که لباس عروس بوده فقط رنگ شیری،نمیدونم چرا همه پچ پچ میکردن و میخندیدن بهم ،میگفت چند نفر با عروس اشتباه گرفتنم ،همون توی پیج هم همه مسخرش کردن که تو بخاطر حسادتت خودت رو اونجور کردی

اللهم صَل علي محمد وآل محمد