2777
2789

سلام دوستان ، دیروز اولین ویزیتم بود پیش دکتر لاهوتی ، سونو کردن گفتن تخمک هات کمن ، سمت راست ۶ تا سمت چپ ۴ تا 🥺 ۳۴ سالمه یعنی بخاطر سنه ؟ قراره امپولهامو استفاده کنم برم برای ای وی اف ، یعنی چند تا جنین تشکیل میشه؟؟ کسی میدونه 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
با افزایش سن تعداد و کیفیت کم میشه چون هر ماهی حداقل یه دونه کم میشه

این امپولا فقط واسه کیفیت تخمک هاس ؟ واسه تعداد نیس ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا هر دختری به دنیا میاد حدود سیصد تا تخمک داره که بعد از بلوغ هر ماه یکیش توی تایم ماهیانه از دست میره . اینی که بشما گفتن راست و چپ ۴ تا و ۶ تا  منظورشون تخمک های آزاد شده از ذخیره ی تخمدانه برای آماده شدن جهت لقاح . و گرنه سن تاثیر زیادی در کاهش تعداد تخمک های قابل لقاح نداره . اون دویست سیصد تا رو هنوز داری . فقط باید آزاد بشن 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
کلا هر دختری به دنیا میاد حدود سیصد تا تخمک داره که بعد از بلوغ هر ماه یکیش توی تایم ماهیانه از دست ...

چطوری آزاد میشن با امپولا؟؟ یعنی ممکنه روز پانکچر کلی تخمک ازم بگیرن ؟ یا همینه تعدادش

چطوری آزاد میشن با امپولا؟؟ یعنی ممکنه روز پانکچر کلی تخمک ازم بگیرن ؟ یا همینه تعدادش

هر ماه که بصورت طبیعی آزاد میشن ولی معمولا با آمپول تعدادشون رو بالاتر میبرن که شانس بارداری بیشتر بشه

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
هر ماه که بصورت طبیعی آزاد میشن ولی معمولا با آمپول تعدادشون رو بالاتر میبرن که شانس بارداری بیشتر ب ...

مرسی عزیزم