2777
2789
عنوان

من کرونا دارم؟

53 بازدید | 4 پست

بچه ها من حس میکنم قفسه سینم سنگینه فقط همین دیگه هیچ علامتی ندارم اوایل کرونا هم اینجوری شده بودم حالا نمیدونم برای کروناست یا استرس این آمار های وحشدناک😢کسی مثل من هست؟چیکار کنم خوب شم ؟

عزیزم من همش همینجوریم، حالا نه همیشه بعضی اوقات که عصبی میشم

امام علی علیه السلام می فرمایند :زندگی افراد بر اساس افکارشان رقم می خورد

بهداشت رو رعایت کنید و در خانه بمانید و فکر کرونا نکنید و برای اتمامش دعا کنید. 

همچنین استغفار

چند وقت پیش از خودم می پرسیدم، و این مدت که کرونا اومده چه قدر به خدا نزدیکتر شدم؟ چه قدر از اخلاقهای بدم رو کنار گذاشتم؟ چه قدر کینه ها رو از دلم بیرون کردم؟ آخه میدونید رحمت  خدا شامل حال کسانی که کینه ی کسی رو در دل دارن، نمی شود. 

بیاید کینه ها رو از دلهامون پاک کنیم. 

یک کم تغییر حتما رحمت خدا شامل حالمون میشه. 

عزیزم دمکرده اسطوخودوس بخور ا آرمش بگیری. زیاد هم صلوات بفرست. 

کرونا هم نداری. یک کم ورزش کن، ترجیحا پیاده روی و قدم زدن در پارک

اللهم عجل لولیک الفرج. چه قدر در روزمرگی خود فرو رفته ایم، نبودنت شده عادتمان، یادمان رفته غیبتت بزرگترین غم عالم است، اینقدر بی خیال شدیم که از نبودنت سر به بیابان نمی گذاریم. خدایا کمک کن نائب بر حق امام زمان(رهبر عزیزم) را یاری کنیم و در رکاب آقا شهید بشیم. حاج قاسم همشهری عزیزم گفتند:دوست دارم کرمان همیشه با ولایت بماند، خدا کنه سردار بتونم به وصیتت عمل کنم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت علائم سرماخوردگی پیدا شد در مرحله اول غرغره آب ولرم با نمک دریا با سرکه طبیعی. بعدش هم دمکرده اسطوخودوس با ختمی چند تا لیوان بخور عالیه. 

اللهم عجل لولیک الفرج. چه قدر در روزمرگی خود فرو رفته ایم، نبودنت شده عادتمان، یادمان رفته غیبتت بزرگترین غم عالم است، اینقدر بی خیال شدیم که از نبودنت سر به بیابان نمی گذاریم. خدایا کمک کن نائب بر حق امام زمان(رهبر عزیزم) را یاری کنیم و در رکاب آقا شهید بشیم. حاج قاسم همشهری عزیزم گفتند:دوست دارم کرمان همیشه با ولایت بماند، خدا کنه سردار بتونم به وصیتت عمل کنم.