2777
2789

ما سیب رو میشوریم هسته هاش و خرابی اگه داشته باشه میگیریم و چهار قاچش میکنیم میریزیم تو دبه. البته ما نصف سیبا رو آب میگیریم میریزیم نصفشو چهار قاچ میریزیم. بعد یه لیوان سرکه سیب روش میریزیم تو جای نسبتا گرم میزاریم( مثلا محیط آشپزخونه) چند روز اول دربشو کامل نمیبندیم اگه مگس سرکه دور و برش پیدا بشه خیلی خوبه زودتر ترش میشه . بعد دیگه درشو میبندیم میذاریم چندماهی بمونه ترش ترش میشه. ما حتی یه قطره آب اضافه نمیکنیم فقط همون سیب و آب سیب براهمین خیلی ترش و خوشمزه میشه ولی فکر کنم روتینش این باشه که یه مقدار آب اضافه میکنن حالا تو کدوم مرحله نمیدونم

خدایا شکرت
ما سیب رو میشوریم هسته هاش و خرابی اگه داشته باشه میگیریم و چهار قاچش میکنیم میریزیم تو دبه. البته م ...

بعضیا میگن باید سرکه سفید بریزی روش ک

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا حالا سرکه سفید رو امتحان نکردم ولی دوسه ساله درس میکنم سرکه سیب از سال قبل ریختم مشکلی نداشته

باشه ممنون

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز