ما سیب رو میشوریم هسته هاش و خرابی اگه داشته باشه میگیریم و چهار قاچش میکنیم میریزیم تو دبه. البته ما نصف سیبا رو آب میگیریم میریزیم نصفشو چهار قاچ میریزیم. بعد یه لیوان سرکه سیب روش میریزیم تو جای نسبتا گرم میزاریم( مثلا محیط آشپزخونه) چند روز اول دربشو کامل نمیبندیم اگه مگس سرکه دور و برش پیدا بشه خیلی خوبه زودتر ترش میشه . بعد دیگه درشو میبندیم میذاریم چندماهی بمونه ترش ترش میشه. ما حتی یه قطره آب اضافه نمیکنیم فقط همون سیب و آب سیب براهمین خیلی ترش و خوشمزه میشه ولی فکر کنم روتینش این باشه که یه مقدار آب اضافه میکنن حالا تو کدوم مرحله نمیدونم