2777
2789
عنوان

رولت خرما با marzi 🙄🍩

5995 بازدید | 49 پست

من این تاپیک رو فکر میکنم چند سال پیش هم زدم اما اون روز فقط خلاصه توضیح دادم ولی امروز که درست کردم از مراحل تهیه اش عکس گرفتم و گفتم با شما به اشتراک بذارم

یه دسر بسیار لذیذ و سالم و مقوی و البته ساده 👇🏻

خرمای تازه رو میشوریم و میذاریم توی سبد تا آب اضافه اش بره 👇🏻

بعد هسته و پوستش رو جدا میکنیم و بهش پودر دارچین و پودر زنجبیل و پودر هل اضافه میکنیم 👇🏻

بعد با کمک قاشق خوب ورزش میدیم تا یه خمیر نرم و لطیف و طلایی به دست بیاریم 👇🏻

بعد خرما رو میذاریم توی یخچال تا استراحت کنه و میریم مایه وسط رولت رو آماده کنیم

آرد رو خوب تفت میدیدم تا رنگش طلایی بشه و خامیش گرفته بشه

بعد بهش کره و روغن گیاهی اضافه میکنیم من از کره و روغن کنجد استفاده کردم👇🏻

وقتی آرد و کره کاملا مخلوط شدن بهش پودر دارچین و پودر هل و فلفل سیاه اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم 👇🏻

حالا خرما رو از یخچال خارج میکنیم

روی سطح کارمون پلاستیک پهن میکنیم و پلاستیک رو با روغن گیاهی خوب چرب میکنیم

خرما رو روی پلاستیک به صورت مستطیل پهن میکنیم 👇🏻

بعد مایه ای که آماده کردیم رو روی خرما پخش میکنیم با فاصله ۱ سانت از لبه بالایی و پایینی👇🏻

حالا روش پودر نارگیل و پودر بادوم پاشیدم 

بعدشم تکه های گردو و پسته 

قسمتی که قراره مغز رولت باشه رو هم پر تر میذاریم این قسمتش کاملا سلیقه ای هست میتونید هیچی غیر از آرد نذارید میتونید فقط نارگیل بذارید میتونید هم مثل من مغز بذارید👇🏻

بعدش با کمک پلاستیم آروم رولش میکنیم👇🏻

حالا برای ۲ الی ۳ ساعت میذاریم داخل فریزر

بعد درش میاریم پلاستیک رو از روش برمیداریم و با یه چاقوی تیز برش میزنیم

بعد ته ظرف سرو رو یه چیزی میپاشیم که نچسبن من پودر هفت مغز پاشیدم

بعدش رولت رو توی ظرف سرو میچینیم و تزیین میکنیم و تامام👇🏻

نوش جان❤️

.Pain🔥you made me a believer

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مواد لازم ۵۰۰ گرم خرما ۱ پیمانه آرد ۵۰ گرم کره ۳۰ گرم روغن گیاهی پودر ادویه های گرم به میزان دل ...

عزیزیم اگر خرما  تو  روعن ارد سرخ کنی خیلی بهتر البته سلیقها متفاوت

عالیه

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
عزیزیم اگر خرما  تو  روعن ارد سرخ کنی خیلی بهتر البته سلیقها متفاوت

من به اون میگم رنگینک عزیزم

اون رو کلا یک مدل دیگه درست میکنم

برای رولت بهتره خرما چرب نشه چون چسبندگیش رو از دست میده و رولت سفت و منسجم نمیشه

به به بسیارعالی جای ماخالی😁😜⁦♥️⁩

جنبه ندارین تو تاپیکا نظرات منفی بشنوین خیلی غلط میکنید نظرمیخواید ....  والابخدا...قرارنیس عالم وادم شماوکاراتون ولباساتون وغذاهاتون و... روتاییدکنن   اینجاتبادل نظره اگه جنبه نداری تاپیک نزن . درضمن خانومی که هی میای میگی واااا چرااونطورگفتی واچرااینطورگفتی من مختارم آزادانه نظربدم درضمن استارترخودش زبون داره احتیاج به وکیل وصی نداره. اعصابموازسرراه نیوردم که چارتا پاچه گیرنی نی سایتی بخواد بهمش بریزه دوست نداری نظر مخالف بشنوی تاپیک نزننننننننننن
به به بسیارعالی جای ماخالی😁😜⁦♥️⁩

واقعا جاتون خالی عزیزم

مواد اولیه اش خیلی ساده و کمه و توی همه خونه ها هست بپر درست کن برای دسر نهارتون😍

واقعا جاتون خالی عزیزم مواد اولیه اش خیلی ساده و کمه و توی همه خونه ها هست بپر درست کن برای دسر نها ...

ممنون عزیزم چشم 

نوش جانتون⁦♥️⁩😘

جنبه ندارین تو تاپیکا نظرات منفی بشنوین خیلی غلط میکنید نظرمیخواید ....  والابخدا...قرارنیس عالم وادم شماوکاراتون ولباساتون وغذاهاتون و... روتاییدکنن   اینجاتبادل نظره اگه جنبه نداری تاپیک نزن . درضمن خانومی که هی میای میگی واااا چرااونطورگفتی واچرااینطورگفتی من مختارم آزادانه نظربدم درضمن استارترخودش زبون داره احتیاج به وکیل وصی نداره. اعصابموازسرراه نیوردم که چارتا پاچه گیرنی نی سایتی بخواد بهمش بریزه دوست نداری نظر مخالف بشنوی تاپیک نزننننننننننن