من این تاپیک رو فکر میکنم چند سال پیش هم زدم اما اون روز فقط خلاصه توضیح دادم ولی امروز که درست کردم از مراحل تهیه اش عکس گرفتم و گفتم با شما به اشتراک بذارم
یه دسر بسیار لذیذ و سالم و مقوی و البته ساده 👇🏻
خرمای تازه رو میشوریم و میذاریم توی سبد تا آب اضافه اش بره 👇🏻

بعد هسته و پوستش رو جدا میکنیم و بهش پودر دارچین و پودر زنجبیل و پودر هل اضافه میکنیم 👇🏻

بعد با کمک قاشق خوب ورزش میدیم تا یه خمیر نرم و لطیف و طلایی به دست بیاریم 👇🏻

بعد خرما رو میذاریم توی یخچال تا استراحت کنه و میریم مایه وسط رولت رو آماده کنیم
آرد رو خوب تفت میدیدم تا رنگش طلایی بشه و خامیش گرفته بشه
بعد بهش کره و روغن گیاهی اضافه میکنیم من از کره و روغن کنجد استفاده کردم👇🏻

وقتی آرد و کره کاملا مخلوط شدن بهش پودر دارچین و پودر هل و فلفل سیاه اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم 👇🏻

حالا خرما رو از یخچال خارج میکنیم
روی سطح کارمون پلاستیک پهن میکنیم و پلاستیک رو با روغن گیاهی خوب چرب میکنیم
خرما رو روی پلاستیک به صورت مستطیل پهن میکنیم 👇🏻

بعد مایه ای که آماده کردیم رو روی خرما پخش میکنیم با فاصله ۱ سانت از لبه بالایی و پایینی👇🏻

حالا روش پودر نارگیل و پودر بادوم پاشیدم
بعدشم تکه های گردو و پسته
قسمتی که قراره مغز رولت باشه رو هم پر تر میذاریم این قسمتش کاملا سلیقه ای هست میتونید هیچی غیر از آرد نذارید میتونید فقط نارگیل بذارید میتونید هم مثل من مغز بذارید👇🏻

بعدش با کمک پلاستیم آروم رولش میکنیم👇🏻

حالا برای ۲ الی ۳ ساعت میذاریم داخل فریزر
بعد درش میاریم پلاستیک رو از روش برمیداریم و با یه چاقوی تیز برش میزنیم
بعد ته ظرف سرو رو یه چیزی میپاشیم که نچسبن من پودر هفت مغز پاشیدم
بعدش رولت رو توی ظرف سرو میچینیم و تزیین میکنیم و تامام👇🏻

نوش جان❤️