2777
2789
عنوان

قطع لینک انرژی و حفظ انرژی حیاتی ......

22216 بازدید | 57 پست

ما با رشته ها و تارهای انرژیکی نامرئی ب تمام افراد ، موجودات زنده در کائنات از طریق چاکراها وصلیم و برای اینکه ناگاهانه انرژی نگیریم و یا انرژی ما رو نگیرند باید قطع لینک کنیم و این زنجیر ک ب پای انسان بسته شده رو باز کنیم . این زنجیر لینک های انرژی هستند ک توسط شرایط ، خانواده ، آموزش،... ب بدن فیزیکی ، احساسی و روحی و ذهنی ما وارد شدند و ما رو از وضعیت صفر خارج میکنند . و انرژی اصلی رو که از مبدأ و خداوند با خودمون اوردیم دچار اختلال میکنند . قطع لینک ب معنای قطع ارتباط نیست . قطع لینک یعنی ارتباط ناخواسته و هدر رفتن انرژی دو طرف جلوگیری بشه . با کسانی که قطع لینک انرژی میکنیم تنها کانال برای رابطه فقط،قلب هست و اون هم ب صورت اگاهانه . همه ی افراد فقط از طریق قلب با در ارتباط هستند و نوسانات انرژی ما و انها روی یکدیگر اثر نمیگذاره . ساده ترین لینک ما با مادرمون در زمان جنینی و با بند ناف بوده چون حیاتی بوده و بعد از بدنیا اومدن بند ناف قطع میشه ولی سایر لینکهای ذهنی ،احساسی هنوز برقراره . ما با مادر.پدر  . خواهر . برادر .اجداد .گذشتگان .لینکهای ناخواسته انرژی داریم . ممکنه براتون اتفاق افتاده باشه ک در طول روز انرژی تون توسط یه عامل ناشناخته تخلیه میشه و یا لینک های دیگه توسط دعا و جادو ، انرزی درمانها ،حس ششم ها ، چشم سوم ها ، ....در هر طبقه از عالم هستی قطع میکنیم و انرژی حیاتی خودمون رو حفظ میکنیم . باید مراقب کسانی ک روی ما تاثیر میگذارند باشیم .کسانی که اخبار بد میدن انرژی خوار هستند .

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......

یه قلم و کاغذ بردارید و اسم تمامی افرادی ک با اونها لینک انرژی دارید یادداشت کنید و در جاهای خالی متن زیر قرار بدید 

من هم اکنون تمام لینک ها و قرار دادهای خودم در تمام زندگیم از،زمان جنینی تا کنون و در هر زمان با ........ ایجاد شده بود و باعث میشد انرژی های من و بطور ناخوداگاه و غیر ارادی کشیده شود قطع میکنم . من هم اکنون هیچگونه لینک و قرارداد انرژی کی با ..... تا پایان عمر خودم در این سیاره ندارم . و تنها از،طریق قلب و بصورت کاملا اگاهانه با ...... در ارتباط هستم . من هم اکنون آزاد هستم و تنها از طریق خالق و فرشتگان و انرژی هایی ک در مسیر نور هستند در ارتباط انرژی کی هستم .

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم گاهي كه ناخواگاه پر از انرژي منفي ميشيم يا در اثر جادو حالمون بده و نميدونم از طرف كيه چطوري ر ...

بذار فقط،یه خبر خوب بهت بدم ک از فاز حال بعد دعا و جادو بیای بیرون . با وارد شدن ب عصر جدید و انرژی های الهی زیادی ک ب سمت میاد باور کن هیچ دعا و جادویی دیگه کار ساز نیست و همه چیز ب فرد جادو.کننده برمیگرده . باور کن شرایط تغییر کرده .این تغییر حالت بخاطر لینک انرژی ب کسی هست ک بستی و خیلی انرژی خوار هست . حتی اگه نباشه یادآوری ش و یا حسش اونو ب بدن انرژی کی تون وصل میکنه و تخلیه انرژی می شید . برا امتحان چند بار با صد ای بلند برای افرادی ک شک داری این متنو بخون ببین چی میشه . ممکنه اون افراد متوجه بشن و برخوردهایی باهات داشته باشن چون داری منبع تغذیه شون رو قطع میکنی 

سلام ..اون قسمت که نوشتین با افرادی که قطع لینک انرژی میکنیم فقط از طریق قلب در ارتباط هستیم رو میشه یکم توضیح بدین؟؟من اینجور متوجه شدم که یعنی با انها همدردی میکنیم ولی اجازه انرژی خواری به انهاا نمیدیم درسته؟؟؟

سلام ..اون قسمت که نوشتین با افرادی که قطع لینک انرژی میکنیم فقط از طریق قلب در ارتباط هستیم رو میشه ...

سلام ... ارتباط قلبی یه ارتباط اگاهانه منطقی بدون تحت تاثیر افراد و انرژی هاشون قرار گرفتن . بدون اینکه اجازه بدیم با درد دلها و غیبت ها .کینه . خصومت و مشکلاتی ک دارند ب حوزه انرژی ما وارد بشن . ب صورت کاملا اگاهانه شنونده حرفهاشون هستیم و در عین حال مواظب حوزه انرژی کی خودمون هم هستیم ک رخنه نکنند . راه حل میدیم یا اگر راه حل نداشتیم عذرخواهی میکنیم همین

عزيزم گاهي كه ناخواگاه پر از انرژي منفي ميشيم يا در اثر جادو حالمون بده و نميدونم از طرف كيه چطوري ر ...

هر نوع دعا یا جادو و سراغ این مسائل رفتن باعث میشه ک ما ب موجودات ابعاد پایین و غیر ارگانیکهای ابعاد پایین از جمله شیاطین . جن ..... اجازه ورود ب حوزه انرژی کی مون رو بدیم ک ب راحتی از ما تغذیه انرژی کنند . از،طریق چاکراها وصل میشن و جریانات انرژی رو برای ما مختل میکنن . کسانی ک دعا میگیرند یا براشون دعا و جادو گرفته میشه دچار این سنگینی ها میشن ک نشونه انسداد یا تخلیه انرژی هستش . میتونید متن بالا رو برا تمام موجودات زیر بعد هفت بخونید و قطع لینک کنید . شما اشرف مخلوقاتید و اون موجودات با اراده شما برمیگردن تسلیم نشید 

لطفا در مورد مراقبه و مدیتیشن هم برای کسانی که مبتدی هستند مطلب بزارید !ممنون

مراقبه ها انواع مختلف دارند . میخوام منابع انرژی و نحوه ی تغذیه و قلیایی کردن بدن رو بگم . چون در بدنی ک اسیدی شده و ب اصطلاح میگن سرد شده انواع بیماری میاد ک تنها رآهش قلیایی کردن بدن هست . در مورد مراقبه هم حتما مطلب میذارم

سلام ..اون قسمت که نوشتین با افرادی که قطع لینک انرژی میکنیم فقط از طریق قلب در ارتباط هستیم رو میشه ...

فكر كنم همون تحت تاثير قرار نگرفتن ميشه مثلا مطلب ناراحتي ميشنويم  غصه نخوريم براشون دعا كنيم يا اگه حرف مخالف ميشناسم عصياني نشيم

مراقبه ها انواع مختلف دارند . میخوام منابع انرژی و نحوه ی تغذیه و قلیایی کردن بدن رو بگم . چون در بد ...

از منابع  انژي طبيعت رو ميدونم مخصوصا وقتي توي طبيعت پابرهنه هستم خيلي حس خوبي دارم

عزیزم برای شادی و آرامش روح پدرم چیکار کنم؟ قرآن خوندن تاثیری داره؟ من چن شب پیش که خیلی دعا میکردم بابام و تو خواب ببینم با درد دست از خواب بیدار شدم سه تا انگشت دستم به شدت درد میکرد. تو عالم خواب و بیداری خیلی بوی بابام و حس میکردم لحظه فک میکردم من خود بابامم زیاد بهم نزدیک بود . به نظرت توهمه از روی ناراحتی زیاده؟