2777
2789

بعد از به دنیا اومدن پسرم رابطه ام با شوهرم خیلی بد شده ..الان دیگه واقعا احساس میکنم اگه همینجور پیش بره زندگیم از هم میپاشه .دیگه بیش از حد متوقع و پررو شده منم دیگه نمیتونم تحملش کنم،جر و بحث هامون خیلی زیاد شده و همش فکر میکنه مقصر منم..لطفا لطفا یه مشاور خانواده که سمت شرق تهران باشه بهم معرفی کنید ..لطفا لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روانشناس خیلی خوب میشناسم ولی غربه اما انلاین هم ویزیت میکنه با تماس تصویری خودم هم میرم پی ...

نه آنلاین و تصویری نمیخوام ترجیح میدم حضوری برم صحبت کنم که برون ریزی راحت داشته باشم.ضمن اینکه شوهرم یکسره خونه است نمیخوام جلوش حرف بزنم

نه آنلاین و تصویری نمیخوام ترجیح میدم حضوری برم صحبت کنم که برون ریزی راحت داشته باشم.ضمن اینکه شوهر ...

اره میدونم کسی خونه باشه که نمیشه اخه

من متاسفانه شرق نمیشناسم 

این دکتری که میگم مطبش صادقیه س 

منتظر نینی خوشگلمونیم 😍

🟢دنبال مشاور خانواده یا مشاور حقوقی آنلاین هستی؟؟؟🤔 چرا؟ چون دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟؟😢 یا اینکه حق المشاوره جلسات حضوری بالاست؟🤑 شرایط بیرون رفتن از خونه نداری؟؟؟ یا حجم کارات انقدر زیاده که نمیتونی به مشاور مراجعه کنی؟؟ مسیر خونت تا مراکز مشاوره خیلی دوره؟؟ هوا سرده یا خیلی گرمه و رفت و برگشت برات سخته؟؟؟ خب برات خبر خوبی دارم😍 من مشاور خانواده و مشاور حقوقی هستم بصورت آنلاین و ۲۴ ساعته در هرپیامرسانی که براتون مقدور باشه🤩 حتی ایام تعطیل کنارتم کافیه که فقط بخوای!! با حق المشاوره باور نکردنی به مدت محدود😍😍😍تازه طرح های تشویقی ویژه دارم برای افرادی که حداقل ۳ بار به ما مراجعه کنن، این همه ماجرا نیست میتونین هایلایت رضایتمندی مراجعین و ببینین و بعد با خیال تخت برای گرفتن نوبت مشاوره اقدام کنین😍😍😍

آیدی پیجم در اینستاگرام و آیدی تلگرام:

Moshavere.onlineee

آیدی در تمام پیامرسان های ایرانی:

Moshavere.onlinee

شماره همراه:

09199541937

لیست حق المشاوره رو در قسمت امضام میتونین مشاهده کنین💚

مشاور خانواده👨‍👩‍👦‍👦( اختلافات زوجین،همسرداری،فردی،کودک)ومشاوره حقوقی⚖ در حوزه خانواده(طلاق_مهریه_نفقه_جهیزیه_حضانت_ولایت_قیمومت_نسب_ارث و دیگر مسائل مربوط به حوزه خانواده)مشاوره بصورت آنلاین یعنی چت و ویس در تمامی پیامرسان ها(✅تلگرام_✅واتساپ_✅روبیکا_✅ایتا_سروش✅_بله_✅گپ_✅آیگپ_✅ایمو)📱📞شماره همراه:09199541937.......آیدی در تلگرام و اینستاگرام:       moshavere_onlineee........آیدی در سایر پیامرسان ها: moshavere_onlinee                         حق المشاوره جلسه یکساعته مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨‍👩‍👦‍👦: ۱۹۷تومن        حق المشاوره جلسه سی دقیقه ای مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨‍👩‍👦‍👦۱۷۹تومن    حق المشاوره جلسه یکساعته خانواده بصورت آنلاین(ویس و چت)۱۷۹تومن و حق المشاوره تایم نیم ساعته مشاوره بصورت آنلاین:۱۵۹تومن و حق المشاوره جلسه ۱۵ دقیقه ای مشاوره حقوقی⚖ ۱۵۰......تنظیم انواع دادخواست،لایحه،اظهار نامه فقط۲۰۰  تومن......👈پیج اینستاگرام که هرروز کلی نکات آموزشی همراه با روزمرگی هام رو براتون میذارم+ هایلایت رضایتمندی ها و واریزی ها😍:moshavere.onlineee            

برای رزرو نوبت مشاوره «مشاوره خانواده_فردی_کودک» (بصورت آنلاین,چت و ویس با مشاور) یا مشاوره تلفنی حتی ایام تعطیل...

با شماره 

09199541937

تماس بگیرین، اطلاعات بیشتر در قسمت امضام

مشاور خانواده👨‍👩‍👦‍👦( اختلافات زوجین،همسرداری،فردی،کودک)ومشاوره حقوقی⚖ در حوزه خانواده(طلاق_مهریه_نفقه_جهیزیه_حضانت_ولایت_قیمومت_نسب_ارث و دیگر مسائل مربوط به حوزه خانواده)مشاوره بصورت آنلاین یعنی چت و ویس در تمامی پیامرسان ها(✅تلگرام_✅واتساپ_✅روبیکا_✅ایتا_سروش✅_بله_✅گپ_✅آیگپ_✅ایمو)📱📞شماره همراه:09199541937.......آیدی در تلگرام و اینستاگرام:       moshavere_onlineee........آیدی در سایر پیامرسان ها: moshavere_onlinee                         حق المشاوره جلسه یکساعته مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨‍👩‍👦‍👦: ۱۹۷تومن        حق المشاوره جلسه سی دقیقه ای مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨‍👩‍👦‍👦۱۷۹تومن    حق المشاوره جلسه یکساعته خانواده بصورت آنلاین(ویس و چت)۱۷۹تومن و حق المشاوره تایم نیم ساعته مشاوره بصورت آنلاین:۱۵۹تومن و حق المشاوره جلسه ۱۵ دقیقه ای مشاوره حقوقی⚖ ۱۵۰......تنظیم انواع دادخواست،لایحه،اظهار نامه فقط۲۰۰  تومن......👈پیج اینستاگرام که هرروز کلی نکات آموزشی همراه با روزمرگی هام رو براتون میذارم+ هایلایت رضایتمندی ها و واریزی ها😍:moshavere.onlineee            

عزیزم، من مشاوره های تلفنی و آنلاین خیلی زیادی رفتم، بنظر من مشاوری که از بین این ده پونزده تا مشاوری که رفتم درجه یک و کار بلدوحرفه ای و دلسوز  باشه فقط مشاور خودمه، تازه خیلی منصفانه کار میکنه نرخ مشاوره های حرفه ای الان زیر ۴۰۰-۳۰۰ تومن نیست ایشون برای جلسه تلفنی اونم یکساعت فقط۱۹۷ میگیره, خداییش مفته....برا یکساعته های آنلاین هم که بصورت ویس و چت هست ۱۷۹

من مشکلاتی که با همسرم داشتم و این مشاور حل کرد، مشکلاتی که با دخترم داشتم حل شد، تازه مدرک انگلستان رو دارن تو زمینه خانواده،فردی،کودک،ازدواج و طلاق و....

همیشه دعا گوشون هستم، شمارش و میذارم که اگر کسی خواست باهاش ارتباط بگیره 

09143640458

اینستاشون: moshavere.onlineee@

باور کنین تبلیغ نمیکنم، چون کارش خوبه واقعا تعریفیه و دارم تعریفش میکنم، همه جاهم معرفیش میکنم چون واقعا درجه یک هستن