2777
2789
عنوان

روسری های جواهر دوزی تمام دست دوز

1467 بازدید | 32 پست

سلام به همه خانوم های خوش سلیقه و خاص پسند 

عزیزای دل یک سری روسری تمام دست دوز که همگی کار دست خودم هستن 

عکس کارها رو میزارم براتون به ترتیب پس عجله نکنید لطفا

19 تا کار هستن 

همگی دوخت روسری و جواهر دوزی رو خودم انجام دادم 

سایز کارها 130 سانت در 130 سانت هستن

جنس کارها حریر پفکی کوبیده هست

و قیمت همگی کارها 150 هزار تومان هستن 

جهت سفارش به شماره در واتساپ پیام بدید 

0917

970

1702

از هر کار فقط یک دونه هست و سری دوزی نیست پس اگر تمایل دارین عجله کنید چون هر طرح به اولین مخاطب فروخته میشه 

با تشکر از همگی طراحی و دوخت چارقد 

چنل

سنجاقک

خیلی گرونه آخرش دیگه۱۰۰تومن باشه ۱۵۰زیاده خیلی

جنبه ندارین تو تاپیکا نظرات منفی بشنوین خیلی غلط میکنید نظرمیخواید ....  والابخدا...قرارنیس عالم وادم شماوکاراتون ولباساتون وغذاهاتون و... روتاییدکنن   اینجاتبادل نظره اگه جنبه نداری تاپیک نزن . درضمن خانومی که هی میای میگی واااا چرااونطورگفتی واچرااینطورگفتی من مختارم آزادانه نظربدم درضمن استارترخودش زبون داره احتیاج به وکیل وصی نداره. اعصابموازسرراه نیوردم که چارتا پاچه گیرنی نی سایتی بخواد بهمش بریزه دوست نداری نظر مخالف بشنوی تاپیک نزننننننننننن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شما با کیفیت پارچه و مواد حساب کنید و برگی کار بصرفه هست 

عزیزم من فقط نظرموگفتم 

بازم بنظرمن زیاده

جنبه ندارین تو تاپیکا نظرات منفی بشنوین خیلی غلط میکنید نظرمیخواید ....  والابخدا...قرارنیس عالم وادم شماوکاراتون ولباساتون وغذاهاتون و... روتاییدکنن   اینجاتبادل نظره اگه جنبه نداری تاپیک نزن . درضمن خانومی که هی میای میگی واااا چرااونطورگفتی واچرااینطورگفتی من مختارم آزادانه نظربدم درضمن استارترخودش زبون داره احتیاج به وکیل وصی نداره. اعصابموازسرراه نیوردم که چارتا پاچه گیرنی نی سایتی بخواد بهمش بریزه دوست نداری نظر مخالف بشنوی تاپیک نزننننننننننن
معمولیاش الان این قیمتن :||

نه من دیروزیه روسری جنس خوب خریدم۸۰تومن