2777
2789

همسرم تست کرونا ش مثبت شده ...

۷ روز پیش علائم خفیف سرماخوردگی داشت و بدن درد که خوب شد تقریبا ....

برای برگشتن به محل کار تست داد که مثبت شد و فعلا بابد بمونه خونه ...

بنظرتون ممکنه علائم شدید بشه یا ان شاالله خفیف شو گرفته و تموم میشه دیگه؟

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏

ما که گرفتیم و خوب شدیم ولی به ضرب امپول دگزا یه روز در میون هیدروکورتیزون هفته ای یکی و قرص و انواع ویتامینا هر روز نوروبین هفته ای دوتا سرمم که تقویتی باشه داعم وصل کردیم برا بابام تو خونه بود الانم خوب شده اما وااای از بعدش افت زده دهنش به طوری که غذا فقط بدون ادویه و سوپ چون درد داره تمام عضلاتش عین سنگ شده و تنگی نفس شدیییییید تو دوران کرونا شب تا صب مینشستیم پییشش چون وقفه تنفسی میگرفت باید بیدارش میکردم افت فشار میاره هر روز بدن شوهرتو با روغن زیاون ماساژ بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که گرفتیم و خوب شدیم ولی به ضرب امپول دگزا یه روز در میون هیدروکورتیزون هفته ای یکی و قرص و انواع ...

الان هفت روزه شروع شده علائم ش خفیف بود تا حالا

ممکنه بدتر بشه یعنی؟

ما که اطراف ش بودیم اصلا باور نمیکردیم کرکنا باشه و خیلی رعایت نکردیم ماها هم حتما میگیریم؟

احتمالش کمه  دوباره علایمش عود کنه  اما استراحت کنه و قرنطینه  ۱۴ روز دوره کامل بیم ...

به محل کارش اطلاع داده و از خونه بیرون نمیره ..

حتی خرید هم نمیره مامانم خریدامونو میاره دم در ...

تا حالا کسی رو دیدید بعد مدتی عود کنه علائم؟

به محل کارش اطلاع داده و از خونه بیرون نمیره .. حتی خرید هم نمیره مامانم خریدامونو میاره دم در ... ...

اره تازه خوب هم که شد بعدش نمیدونی چه اوضاعی داری نفس تنگیای بعدش و افت و کم خوابی و سفت شدن بدن همه اینا بعد از این که کرونا خوب شد تازه شروع میشه

اره تازه خوب هم که شد بعدش نمیدونی چه اوضاعی داری نفس تنگیای بعدش و افت و کم خوابی و سفت شدن بدن همه ...

وای واقعا؟

حتی اگه الان علامت هاش خفیف باشه؟

بیچاره ...

ن ما پدر و مادرم داشتن  نگرفتیم رعایت نکردیم

خداروشکرررررررررر ...

چقدر عجیبه ها ... طرف کلی رعایت کرده نمیدونه از کجا گرفته اونوقت توی یه خونه آدم نمیگیره

کلا دیوونه س ویروسه

بابام و مادرم ت؟ کرونا از علایمش فقط تنگی نفس داشتن فقطططط

اخ خدا ....

امروز روز نهم از شروع علائم شوهرمه

خدا کنه دیگه بدتر نشه ..گ