2777
2789

سلام دوستان.....امشب برخی صحبت ها پیش اومد از معجزات دعا و قران.....وظیفه ی شرعیم دونستم بگم......هر دختر خانمی که مجرد مونده و بفکر ازدواج هست و دوست داره ازدواج کنه اما خواستگار نداره یا خواستگار خوب نداره.....سوره ی احزاب رو پرینت بگیره داخل یک گلدان در خونه نگهداری کنه.....بسیار مجربه.امتحان شده‌.....انشالله به زودی ازدواج میکنه.....اگر به مراد دل رسید بنده حقیرم دعا کنه و برای زکات این موهبت الهی این سوره رو به به دخترای مجرد دیگه هم معرفی کنه.تا انشالله بصورت دومینو همه از نعامات این سوره بهره ببرند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از تجربه شخصیم میگم نمازه جعفر طیار معجزس واسه ازدواج خیلی هارو تو همین سایت دیدم ازش نتیجه گرفت ...

من اونو امتحان نکردم اما خودم بااین سوره ازدواج کردم

من اونو امتحان نکردم اما خودم بااین سوره ازدواج کردم

منم چیزای دیگه ام خونده بودم ولی اینو شنیده بودم میگفتن خیلی جواب میده برای ازدواج با کسی که دوست دارین حالا نه شخص خاصیا مثلا دوست داری شوهر آیندت چه خصوصیاتی داشته باشه رو بعد نماز یکی یکی میگی شاید باورت نشه ولی ۹۰ درصد همونی شد که من میخواستم