2777
2789
عنوان

عفونت ناخن های پا

839 بازدید | 18 پست

سلام خانوما ناخن های پای بابام همش سبز شده از زیرش انگار عفونت کرده اصلا هم قبول نمیکنه دکتر بره کلا  دکترا رو قبول نداره قدیمیه... اعصابم خیلی خورده😭 خودم کم مشکل دارم فکرم همش اونوره    مامانم میگه ناخن هاشو میگیرم ریش ریش میشه ناخن هاش... به نظرتون چه دارویی خوبه مامانم از داروخونه قطره گرفته ولی انگار اثر نداره   اگه اطلاعی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

ناخناش قارچ گرفته ‌‌..بهش بگو اگ درمان نکنه و قترچ ب ریشه برسه باید ناخنشو بکشه و اگ ریشه رو سوزنده باشه دیگ در نمیاد.....بخاطر رطوبت و فشار کفش اینجوری شده... بهش سرکه سیب بزن و پماد و قطره مخصوص بخر

اقا لایک نکنید اه......
ناخناش قارچ گرفته ‌‌..بهش بگو اگ درمان نکنه و قترچ ب ریشه برسه باید ناخنشو بکشه و اگ ریشه رو سوزنده ...

آخه بابام سر و کارش با آبه اینجوری شده قطره و پماد زده اصلا اثر نداره دکتر هم اصلاااااا نمیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناخناش قارچ گرفته ‌‌..بهش بگو اگ درمان نکنه و قترچ ب ریشه برسه باید ناخنشو بکشه و اگ ریشه رو سوزنده ...

اره قارچ گرفته

ناخن مادرمم اینجور شده

ولی ی ناخن داره از زیرش در میاد

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹

اسم بیماریش همون ناخن سبز هست ،که عفونت قارچی هست مال جوراب و هوا نخوردن ناخن پا هست ، یه قطره گوش هست که ضد باکتری بود داد بهم دکتر خوب شد البته یادم نیست اسمش چی بود 

جان به فدای انکه ناپیداست...
عزیزم چقدر نمک چقدر آرد ؟ 

بستگی به تعداد انگشتا داره اگه برا یه انگشت باشه یه قاشق ارد با نوک قاشق نمک خوبه. بعد که خمیرو درست کردی گذاشتی رو انگشت باید با پلاستیک روشو بپوشونی که خیسی خمیر از بین نره و بتونه چرکو بکشه هرچی بیشتر بمونه رو انگشت بیشتر پاک میکنه. بعدش یکمم گوشت اطراف ناخن متورم میشه که چندساعت بعد اینکه خمیرو پاک کردی خوب میشه