2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم😭😭😭

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩

من ی مدت خوب شده بودم

باز اینطوری شدم😑

الان باید دوباره کلی جون بکنم تادرست شم

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

یا خوشی زده زیر دلت یا مثل من اونقدر درد داری تو دلت که نمی زاره بخوابی چرا خدا منو آفرید سنگ می آفرید خسته شدم از این زندگی نکبتی 

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 

ای خدا نگو من دارم بیهوش میشم نمیدونم کدوم ساختمون صدا چیه میاد روانی شدم انگار کولره هرچی هست روانیم کرده😭خفه نمیشه بخوابم

میشه برام یه دونه صلوات بفرستی !؟ان شا الله حاجت روایی خودت 🌱

من آلن پنج ماهه با شوهرم اختلاف دارم از فحش بگم زدنش بگم بیرون کردنش بگم اومدم خونه پدرم که راحت یه خورده زندگی کنم از وقتی من اومدم اینجام یه روز خوش نداشتم پدر و مادر دارن باهم دعوا می کنن آخه چرا من هر جا باشم جنگ ودعواست آخه چی کار کردم فقط باید ناله و زاری کنم خسته ام خودمون بکشم راحت می شم دیگه خیلی داغون نمی تونم

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭