2777
2789

فکر میکردم 130 خریدم نگو اون کرم قبلیم بود الان دفترمو نگا میکنم 180 خریدم قبلا. کرمم رو ب اتمامه الان سرچ کردم 260 شده تو مغازه ام ک میکشن روش همون300  پنکیک خوب سراغ ندارید درحده 150 باشه؟ 

پناه برتو ک بی واژه مرا میشنوی...

خخخ منم قیمت ریملمو دیدم 250 رفتم تو کما

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه‌کرمپودری میزدی؟؟

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩

سال ۹۵ رفتم استانبول کرم پودر فلورمار خریدم ۴۰ لیر،،سال ۹۶ هم رفتم همون مارک خریدم ۴۰ لیر،،سال ۹۷ هم رفتم بازم همون ۴۰ لیر بود ...

ثبات یعنی این ..

اونوقت اینجا هرروز میکشن روش بدون هیج نظارتی🤕🤕

😍😍😍
کرمت چی بود؟راضی بودی ازش؟

ویولت پارتی. اره خیلی راضی بودم مخصوصا اگ پوستت خشک باشه زیرشم ی کرم مرطوب کننده ای چیزی بزنی قشنگ میشینه رو پوستت من خیلی راضیم ازش

پناه برتو ک بی واژه مرا میشنوی...

منم خیلی وقته ارایشی نخریدم عادتم هم بود یهویی میخریدم لعنت به کرونا کاسبی همسرم ضعیف شد نمیتونم مثل قبل خرید کنم... عمرا بتونم باز کرم پودر مک بخرم و خیلی چیزا دیگ..پنیک رنیتا خوبه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خوبه دیگه یه کرم موبرم اشانتیون گرفتی جدا از شوخی با لوازم ارایش اصلا شوخی نکن یا نزن یا خوب بزن وگرنه باید چند برابرشو صرف رفع مشکلات پوستیت کنیا

مشاور کنکورم 👩‍⚕️گروه ابی💙وزن اولیه ۷۲💙وزن الان ۶۲/2۰۰💙وزن هدف اول ۶۸✔💙وزن هدف دوم ۶۴✔💙وزن هدف سوم۶۰💙زن هدف نهایی ۵۶ 💙 من می تونم 💪
مواظب باش زیاد نزنی ازش که تمام شه 🙂

نه خیلی مصرف ندارم خودم مژه هام بلنده شکر خدا واسه اینکه ضرر داره مصرف ریملم کمه

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣