بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گنگ نوشتی اگه منظورت اینه که 14 روز بعد iui پریود نشدی بله ممکنه باردار باشی عدد تیتر بتا اگه ...
هنوز روز ۱۴ نشده. ولی روز چهاردهم اصلا روزی که باید پریود شم نیست. چون روز ۱۲هم ای یو ای کردم. الان کنار بینیم جوش زد خیلی اعصابم بهم ریخت میترسم پریود شم 😭
گلم یکم واضح توضیح بده . ظاهرا دو مرحله iui کردی الان دقیقا چند روز از اولین iui میگذره
نه عزیزم یک بار ای یو ای کردم
روز ۱۲ پریودیم ای یو ای کردم
و الان هفت روز میگذره
۱۴ روز که از آی یو آیم بگذره میشه روز ۲۶ پریودی که موعد پریود شدنم نیست ولی خب طبق گفته دکتر باید آزمایش بدم اما چون موعدم نیست امکان داره منفیش اشتباه باشه؟
واای نه اینجوری نگو ... انشالله مثبت میشی ولی اگه نشدم زندگی ادامه داره ما که داره چها ...
منم دو ساله ولی این ۴ ماه همه جوره به خودم سخت گرفتم. قبلش همه میگفتن بیخیال باشی میشه و اینا والا بیخیال شدمم نشد تصمیم گرفتم جدی باشم ولی واقعا این ماه امیدمو از دست میدم اگه نشه 😢
روز هفتمم هنوز نصفش مونده 😭 چهارماهه دارم رعایت میکنم کوچیکترین چیزها رو 😢 همش با خودم میگم جدا شم ...
با جدایی که چیزی درست نمیشه همه ماها سال ها انتظار کشیدیم تا بچه دار شدیم .اشکال نداره شرایط سخته ولی شما که داری تلاشتو میکنی بلاخره جواب میده عزیزم قانونا نمی تونی جدا بشی باید 5سال بگذره بعدشم بهمسرت باید عقیم باشه یعنی ازو اسپرم .اسپرم صفر.