2777
2789
عنوان

بچه ها راهنماییم کنین چیکار کنم.

92 بازدید | 17 پست

نامزدم به شدن از محل کارم بدش اومده بخاطر اینکه قبلا توش چند نفر خواستگار داشتم و کلا مرد زیاد داره.

جدیدا یه سوتی دادم از احوالات یکیشون یکم حرف زدم.دیگه وضعیت به دعوا و قهر کشیده شده و میگه هنوز بهشون فکر میکنی.

راهکار بدین.و بگین من کجای کارم اشتباه بوده یا مشکل از نامزدمه

حق با اونه

نباید ازشون تعریف میکردی

کلا از هیچ مردی پیشش تعریف نکن

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق با اونه نباید ازشون تعریف میکردی کلا از هیچ مردی پیشش تعریف نکن

تعریف نکردم فقط ازم پرسید چیکار میکنه منم یکم با جزئیات گفتم.مثلا از خوبی هاش نگفتم.منظورم اون نوع تعریف کردن نیست

تعریف نکردم فقط ازم پرسید چیکار میکنه منم یکم با جزئیات گفتم.مثلا از خوبی هاش نگفتم.منظورم اون نوع ت ...

میدونم عزیزم

ولی چون قبلا خاستگارت بوده ی کم حساسه روش

نباید با جزئیات میگفتی

نهایتا ی کلمه میگفتی و اگه جزئیات خواست بگو من بهشون توجه نمیکنم که بدونم چیزی دربارش (ی کمم خودتو لوس کن واسش مثلا در ادامه این جمله بگو: من فقط پیگیر همسرمم و از این چیزا دیگه) 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
میدونم عزیزم ولی چون قبلا خاستگارت بوده ی کم حساسه روش نباید با جزئیات میگفتی نهایتا ی کلمه میگفت ...

فعلا که بهش گفتم دنبال دعوا کردنی بهش گفتم منم اینا رو از بقیه شنیدم نمیتونم کر باشم .نظرت؟

فعلا که بهش گفتم دنبال دعوا کردنی بهش گفتم منم اینا رو از بقیه شنیدم نمیتونم کر باشم .نظرت؟

اشتباه کردی

همه ی مردا روی این چیزا حساسن

اگه حساس نبود باید ب علاقش بهت شک کنی

الان دیگه ادامش نده و به روش نیار

سعی کن ی کاری کنی ک خوشحال بشه و اشتی کنید

الان تو شوهر داری دیگه این حرفی ک بهش گفتی خب بهش برخورده

باید بهش ثابت کنی ک جز خودش هیچ مردی واست مهم نیست

منم بهش گفتم اعصابش خورد بود 

ی کم بهش فرصت بده

بعد یه پیام عاشقانه براش بفرست

بعد هم ک حرف زدید اصلا یادش نیار

کلا اگه از چیزی هم ناراحت شدی هر وقت سر هر موضوعی، همون لحظه نگو

اون لحظه اروم باش سکوت کن بزار اون بگه حتی اگه داد زد چیزی نگو

بعد یکی دو ساعت ک اروم شد تو اروم اروم لا به لای حرفاتون بهش بگو

مطمئن باش بدون قهر و دعوا میپذیره و معذرت خواهی میکنه و حل میشه

اخه خب چرا چیزیو میپرسه که میدونه بعدش ناراحت میشه؟

شاید اتفاقی پرسیده

شایدم میخواسته ببینه تو درباره بقیه کنجکاوی یا نه

انتظار نداشته که تو با جزئیات براش بگی

سر همین ناراحت شده

تازه نامزد کردید؟ 

شاید اتفاقی پرسیده شایدم میخواسته ببینه تو درباره بقیه کنجکاوی یا نه انتظار نداشته که تو با جزئیات ...

نه زیاد تازه هم نیست این اخلاقشو میدونم.به شدت حساسه رو مرد های محیط کارم.همیشه هم میگه اول ازدواج بهت گفتم محیطی که مرد زیاد داره کار نکن ولی تو الان زیر حرفت زدی.حالام سر این خواستگارا که توی دوران دوستی منو نامزدم بودنو اون زمان هم سرشون کلی حرص خورد دوباره اینجوری داره حرص میخوره.هم منو ناراحت میکنه هم خودشو