2777
2789
عنوان

تاپیک اون خانومی که نامزد خواهر شوهرش رو تخت خوابید بود چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 66 پست

ببین شوهرش اومد خونه مادرشوهرشم اومده خونه دعواشده مادرشوهرش گریه کرده الکی دست گذاشته روقلبش شوهراینم گرفته اسی روفش داده بعد غذا رو پر کرده داده به مادرش گفته برو طبقه بالا خودشم رفته حموم ازحموم اومده اسی رفته باهاش حرف بزنه سرایی دادزده وبحث کردن به اسی گفته گمشوبرو هرجاخواستی بعد رفته طبقه بالا پیش مادرش بعد اسی هم زنگ زده به مامانش بیان دنبالش بعد به شوهرش نگفته رفته سوارماشین شده شوهرم اومده پایین اصلا نگفته ببخشیدواینا دخترشوبغل کرده دخترشمسوار شده رفتن خونه مامانش (اسی)بعد شوهرش پیام داده یه تومن زدم حسابت بعد رفته خونه مادرخانومش. گفته خونه رو جدامی کنم از مادرم پدرزنشم گفته تاوقتی خونه آماده نباشه دخترم همین جا میمونه بعد شوهره رفته تو اتاق اشکای اسی روپاک کرده و بهش گفته هنوزقهری باهام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین شوهرش اومد خونه مادرشوهرشم اومده خونه دعواشده مادرشوهرش گریه کرده الکی دست گذاشته روقلبش شوهرای ...

ممنون عزیزم که کامل توضیح دادی ان شالله اسی هم خوشبخت بشه

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر
آره مادرشوهرس دستش رو قلبش گذاشته و خودش رو به غش زده شوهرش هم سر این بنده خدا دادوبیداد کرده

آه دقیقا عین مادر شوهر من. منم 7ماه قهر بودم تا خونه جدا کرد رفتم. ولی چ فایده در نبوده من رفته بود سمت دوست دختره... شوهرم

(گدا ترین عضو نینی سایت.) کاربر(جولییت) و(منوباش) قدیمم😅☹️👏.      پولدارم نیستم ای بابا
من تا صفحه ۸۱ پیگیر بودم ولی کاش دوباره تاپیک بزنه ادامه اینکه شوهرش چکار کردو بگه

صداش کردیم خدا کنه بیاد بگه چی شد

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر

ای کاش میشد تو نی نی سایت یکطرف شوهرامون حرف بزنن یکطرف زنا...بعدا نی نی سایتیا قضاوت کنن

مثلا شوهر این خانومم میومد حرفاشو میزد

واقعا بعضی داستانا برام عحیبه.مثلا این کار زشت مادرو خواهر شوهرش...چجوری شوهرش باز طرف اوناست

آه دقیقا عین مادر شوهر من. منم 7ماه قهر بودم تا خونه جدا کرد رفتم. ولی چ فایده در نبوده من رفت ...

الهی بمیرم عزیزم

اقا تاپیک زد منو صدا کنید

منوهم

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 

دوستان از همگی معذرت میخام دخترم مریضرشده اذیت میکنه نتونستم بیام،دوست عزیزم توضیح دادن ،ماهم میترسیم برخ مادرشوعرم باز مخشو بزنه ولی منم کوتاه نمیام دیگه پامو تواون خونه نمیذارم من فک میکردم وقتی ببینمش دلم هوای بغلش و میکنه ولی اصلا اینبار جوری دلم شکست که برا اولین بار رمو برگردوندم ازش 

پریکوچولو سابقم،