2777
2789
عنوان

خانومایی ک موهاشون بلنده یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 29 پست
بچه ها بنظرتون من که سی و پنج سالمه زشت نیست بذارم موهام بلند بشه؟

چه زشتی جانکم؟ 

مادربزرگ من، موهاش از من بلندتره

انقدر قشنگ هم میبافه

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا نه چرا زشت باشه

مامان بزرگ من ۸۷ سالشه ۴ تا دونه مو داره همچین بلند کرده دو تا هم میبافه قشنگ😐😂مو ربطی ب سن نداره

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
من چتری نمیخام.صورتم خیلی هم گرد نیست تقریبا بیضی اما کشیده نیست.میخام تا جای بینی یا لب هام کوتاه ک ...

من همیشه مدل مثلثی کوتاه میکردم و راضی بودم....

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

منم ۴۲ هستم ولی بلنده موهام تا کمر نمیدونم صورتم انچنان شاداب نیست و خودم حس میکنم زیاد جالب نیست

شما ک جوونی

من چتری نمیخام.صورتم خیلی هم گرد نیست تقریبا بیضی اما کشیده نیست.میخام تا جای بینی یا لب هام کوتاه ک ...

خب چتری ک نزنی دیگ مدل خاصی نیس همون یه طرفه کوتاه کن بره

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
اگه فقط سرشون موخوره گرفته نوک گیری کن.شامپوی ویتامینه بگیر

کوتاه که میکنم چن وقت یه بار ولی ویتامینه نزدم تاحالا .فقط نرم کننده میزنم که نزنم اصلا شونه نمیشه چون بیش از حد نرنه وپرپش الان کم پشتشون کردم ولی بازم سخت شونه میشه