2777
2789

دکتر من بهم گفته مولتی ویتامین نخور وزنت رو میبره بالا و ممکنه تو ماهای آخر فشار خون و دیابت بگیری.الان چاق نیستم.پُر هستم وزنم 73 کیلوئه ولی چون قدم خیلی بلنده پر نشون نمیدم

الان فقط ویتامین D و فولیک اسید میخورم روزی یدونه.کسی هست که مثل من مولتی ویتامین نخوره تو بارداری؟

از یه طرف هم میترسم ویتامین هایی که باید به بدنم نرسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مولتی فقط یه ماه خوردم ۷کیلو اضاف کردم رکترم گف نخور😥تو هفته ی ۳۱ بچه م ۱۵۰۰بود🙁

خدایا شکرت که دعامو مستجاب کردی😍 گر نگهدار من آن است که من میدانم❤شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💫گل پسرم خوش اومدی به زندگی مامان بابا  
یعنی هیچ قرصی نخوردین کلا؟

چرا ویتامین دی و آهن میخورم .کلسیمم دکتر نداده خودم روزی یه دونه میخورم

خدایا شکرت که دعامو مستجاب کردی😍 گر نگهدار من آن است که من میدانم❤شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💫گل پسرم خوش اومدی به زندگی مامان بابا  
شما هم مثل من فقط فولیک اسید میخورین؟ هیچ قرص دیگه ای نمیخورین؟

من الان آهن وفولیک اسیدو کلسیم چندروز یک بارم امگا۳ میخورم تو ماههای آخرهستم ویتامین د۳ هم چند باری برام نوشته که خیلی نخوردم آزمایش ویتامین د من خوب بود

شما چند ماهی الان؟ اینهمه قرص میخورید در طول روز؟

من سی هفته و دو روزمه 

اره بعد صبحانه بعد ناهار قبل خواب یه سه روز یکبار امگا سه 

واسه معده هم جویدنی داده 

البته اون کلسیم و منیزیم و روی و د ۳ و اون یکی که تازه داده تو یه قرصه هستش