2777
2789
عنوان

امروز یه بچه کوچیک با لباسای پاره

229 بازدید | 22 پست

امروز سر چهارراه یه بچه کوچیک دیدم با یه لباس کهنه پاره ک با مادرش داشتن میچرخیدن تو اشغالا

واقعا متاثر شدم

خیلی ناراحت شدم واقعااا 

وضیعت چی میخاااد بشه مگه از این بدترم میشه

خدا کنه من هیچوقت این صحنه رو نبینم دق میکنم.

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به لطف دزدهایه مملکتمون بهترازاین هم میشه😐😐

خدایاشکرت واسه همه چی🙏❤من خیلی خوشبختم چون مامان دوتافرشته کوچولوام وهمسرمردی هستم ک باتموم وجوددوسم داره وبرای خوشبختیه من وبچهام تلاش میکنه💖💖بعـضـیـاخــیـلی عقــده ای هســتـن😏ازطــرزصـحبـت کـردنـشــون کامـلا مشـخصـه🤗🤗

من با دیدن این صحنه ها معمولا میزنم زیر گریه  

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     

هه اون وقت شوهرما خودش کارمیکنه کل زندگیمونو با پول خودمون جمع کردیم خاتوادش کمک نکرد هرچیم میخریم بجای اینکه بگن شکر بچم سالمه کارداره پول داره احتیاج کسی نداره ....مسخره میکنن 

به لطف دزدهایه مملکتمون بهترازاین هم میشه😐😐

خدا از دنیا و اخرتشون نگذره هلاکمون کردن

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام