2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی چجوریههه

463 بازدید | 54 پست

برای اولین بار بخوام استفاده کنم ژل بگیرم یا قرصشو؟ چینی ها مو یا سرویس سرامیکمو خراب نمیکنه؟😑 باید نمک مخصوص هم بگیرم درسته؟ راهنماییم کنید رفقااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط قرص 

چیز دگ نگیر بنظرم 

نمکم میگن تو خود قرصا داره ولی من گرفتم 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

نمک همیشه داشته باشه

جلا دهنده هم باشه بهتره تو ماشین

قرص خیلی گرون شده از ژل یا پودر استفاده کن

چینی هات هم هیچیش نمیشه

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏

نمک رو خود طرف ک میاد نصب کنه برات میریزه.من قرص میندازم .نه چینی و ابنا خراب نمیکنه خیلیم تمیز میشوره ظرفا برق میزنن من خیلی راضیم فقط روحی رو باید با برنامه قابلمه شوربشوری و قابله روحی هاتو 

...

وقتی نمک و روغن جلا بخواد لامپش روشن میشه باید جای مخصوصش بریزی... من تا الان قرص استفاده کردم از پریل هم از بقیه بیشتر راضی بودم... ظروف روحی یا همون معدنی ومسی ولی آن استیل هم نذار نابودشون میکنه

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
واسه چینی هایی ک میترسی طرحشون کنده شه ژل استفاده کن .من واس ظرفای دم دستی پودرپریل استفاده میکنم خو ...

منم پودر استفاده میکنم شما چند میخری پودرو؟

زندگی میچرخه مثل یه تاس امروز حکم میکنی فردا التماس😏

ظروف آرکوپال طرحش به مرور پاک میشه. چینی جنس خوب باشه چیزیش نمیشه.

اول نمک میریزی ولی نمک تا ۳ الی ۴ ماه بسه. جلا دهنده هم‌مخزنش میریزی اونم تا چند ماه بسه. و بعد پودر ماشین هر بار اندازه یک قاشق تو مخزن پودر میریزی.

لیوانها رو هم حسابی تمیز میشوره

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست