2777
2789
عنوان

بنظرتون تیکه اش به من بود

276 بازدید | 17 پست

خانما من یه ازدواج نا موفق داشتم بعدچند سال با شوهرم که پسر مجرد بود ازدواج کردم الانم دخترم 6 سالشه خیلی هم خوشبختم خوب .عمه شوهرم امشب آمده بود خونه مادر شوهرم اینا البته الانم هستش هنوز من عصبی شدم امدم بالا .عمه شوهرم یه دختر داره که شوهرش معتاد بود و زن باز جدا شدیه سال پیش بعد مادر شوهرم گفت برا نسرین خواستگار نیومده گفت ولا همشون یاسن بالان یا زن دوم میخوان یا زن مرده..باید شانس داشته باشی که یه پسر مجرد مهندس بیاد خواستگاری و یه نیشخند به من زد.مادرشوهرمم گفت انشالله هرچی قسمته..همش فکر میکنم تیکه اش به من بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا برات مهمه؟ داره از حسودی منفجر میشه

کسی که بهت حسادت میکنه ینی ۱۰۰ مرتبه از تو پایین تره و خودشم اینو میدونه ، باید با افتخار سرتو بالا میگرفتی ،نه اینکه پاشی بری

The past can hurt, you can either run from it or learn from it