2777
2789

هفته ده هستم.دخترم هفده ماهش دوسه روز دیگه تموم میشه.چندروزه اسهال گرفته.ممکنه مواد شیر عوض شده باشه ازاون باشه؟اخه نمی‌دونم چرا اسهال گرفته.دوهفتس شیرشو خیلی کم کردم.ولی همچنان بیتابش هست.۲۴ساعت شش وعده میخوره حداقل.

شیرت برا بچت مسمونه دیگه بهش نده

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شیر ب شیر شد 

6 ماهه بود بچم باردار شدم .تا 1 سالگی شیر خورد ولی خودم ضعیف شدم .شیشه دادم بهش

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

بنظرم من نباید بهش   شیر بدی وقتی بارداری خب دکتر برو شاید براش خطری داشته باشه

لطفا  کل پست هایی ک گذاشتم حذف کنید و دلیت دائمی اکانت بنده از شما خواستارم. این پیج بنده از طریق همین سایت غیر فعال شد 
دیگه همون شیر خشک کافیه براش واسه خودتم خوب نیس

آره شدیداً ضعیف شدم.خیلی وابستس.شیشه شیر نمیخوره تو خاب اصلا.اصلا نمیخوره.خیلی بیتابی می‌کنه.خیلی عصبی شده.نمیدونم‌بخدا دیگه چیکار کنم

آره شدیداً ضعیف شدم.خیلی وابستس.شیشه شیر نمیخوره تو خاب اصلا.اصلا نمیخوره.خیلی بیتابی می‌کنه.خیلی عص ...

بنظرم باید شیر ازش ترک بدی

داروخونه برو ی قطره مخصوص ترک شیر بچه هست تلخه ب سینه ت...بزنی بچه خود ب خود ترکش میکنه

و بهش شیر خشک بده

لطفا  کل پست هایی ک گذاشتم حذف کنید و دلیت دائمی اکانت بنده از شما خواستارم. این پیج بنده از طریق همین سایت غیر فعال شد