2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به منم گفت احتمالا قرص زیرزبونی و واژن بده بهم فک کنم اسمش سایوت ..... 

نگران نباش من از ساعت1 ظهر  ک قرص گذاشت درد پریود خفیف اومد حدود ساعت سه درد پریود نسبتا شدید اومد و ساعت4:30 ب مدت ربع ساعت خیلی شدید شد ک بازم میگم قابل تحمل بود رفتم سرویس بخاطر شیافا سرویس داشتم یهو افتاد اصلا سخت نیست یا چون من شش هفته بودم زود بوده یا... صبور بااااااااااااش اینو یه ترسو میگه بهت 😃

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
5هفته، به من گفت اگه خودت تو خونه بذاری 600 اگه خودش تو مطب بذاره 1200 

عجبب شاید قرص خودش خارجیه یعنی ایرانیشو.میده خونه بزاری؟ بپرس

خب اونا عمیقتر میذارن دکتر من سه تاشو گذاشت رو انگشت فرستاد چون من میترسیدم طفلی با یه انگشت

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
عجبب شاید قرص خودش خارجیه یعنی ایرانیشو.میده خونه بزاری؟ بپرس خب اونا عمیقتر میذارن دکتر من سه تاشو ...

نه گرونتر بود بهش گفتم ندارم ارزونتر گفت  خیلی تو این چیزا راه میاد میگه تو این گرونی دلم میسوزه ، باز گفت اگه خونه میخوام بذارم قبلش حتما بهش زنگ بزنم 

نه گرونتر بود بهش گفتم ندارم ارزونتر گفت  خیلی تو این چیزا راه میاد میگه تو این گرونی دلم میسوز ...

تو خونه هم بزاری میفته ولی من باشم میرم مطب ک عمیقتر بزاره ک هیچ بقایا نمونه ک کار ب کورتاژ نرسه

نگران نباش گلم

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
تو خونه هم بزاری میفته ولی من باشم میرم مطب ک عمیقتر بزاره ک هیچ بقایا نمونه ک کار ب کورتاژ نرسه نگ ...

پس احتمالا برم مطب راست میگی یه وقت بقایا میمونه دردسر میشه. نوار بهداشتی بذارم رفتم مطب به نظرت؟

پس احتمالا برم مطب راست میگی یه وقت بقایا میمونه دردسر میشه. نوار بهداشتی بذارم رفتم مطب به نظرت؟

من خودم لک بینی داشتم گذاشته بودم دکتر خودش بخاد ببینه میگه بردار یا میگه سریع پوشاکو بزار

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃