سلام عزبزای من
طولانیه اما هرکی میتونه کمکم کنه
من 3روز رفتم خونه مادرم اینا شیراز خانواده شوهرم اصفهانی هستن
ما 4ماهه اسباب کشی کردیم تو این خونه جدید
دوقلو داریم 1ساله
از وقتی هم که کرونا اومده همش تو خونه ایم و بجز خونه خانواده هامون جایی دیگه نرفتیم و مسلما کسیو دعوت نکردیم جایی هم نمیریم خونه ی والدینمون هم من که سالی 5بار میرم
به اصرار شوهرم چندروزی شایدم 2روزی یه بار خونه ی خانوادش
خلاصه تو این 3روزی که من نبودم شوهرم زنگ زدع به خانوادش اومدن خونمون 1شب غذا اوردن خوردن و رفتن تا اینجاش شاید بگین خب چه ایرادی داره خانوادشو دعوت کرده و حق مادر و پسری و... قبول حق باشماست دوستای عزیزم
اما شماها خودتونو بذارید جای من خانواده ای که تو رو نخواد برای مجالسشون دعوتت نمیکنه اصلا تو رو ادم حساب نمیکنن اون وقت شوهرتون درنبودتون دعوتشون کنه (بهونشم این باشه که تو خانوادمو دعوت نمیکنی من دعوتشون کردم درنبود تو) چه حسی بهتون دست میده؟ و اینم بدونین که احتمالا70 درصد پشتتون حرف بزنن و تو خونتون کنجکاوی کنن
باور کنین یکی از خواهرای شوهرم مادرشوهرش که میخواد بره خونشون از2روز قبل خونشونو برق میندازه و انواع غذا و... تهیه میکنه و تا حالا مادرشوهرش درنبودش خونشون نرفته اگرم رفته با اطلاع دادن و خبر داون رفته اونوقت من با دوتا بچه اگه خونم کثیف باشه و چیزی تو خونه بجز تخم مرغ نباشه ازم توقع دارن رفت و امد داشته باشیم و خودشون غذا بیارن و بخورن و برن
من آدم نیستم؟ منم میخوام همه چی روال خودشو داشته باشه
بازم که بهشون میگم میگن مادرشوهر و خواهرشوهر ما مثل ما نیستن مابا حالیم و اینجوری نيستيم که اگه خونت کثیف باشه جایی بگیم درصورتی که 2سال پیش تومسافرت شمال بحث شد بین شوهرم و خانوادش ولی کلی حرف ب من زدن و هرچی که بود و نبود رو از زندگيم رو گفتن با فحشهای ناموسی به خانواده ام
مثلا 3هفته پیش خانواده همسری شب به 2نفر از فامیلاشون گفتن بیان اش رشته درست کنن همشون بودن ولی مادرشوهرم یه زنگ نزد که تو هم بیا بعد که به شوهرم گفتم مامانت منو بی احترام میکنه جلو همه شوهرم میگه مامانم حواسش نیست یادش میره و... همش بهونه تراشی میکنه که روابط حسنه باشه
بازم هست هستین که بگم بعد نتیجه گیری کنین
ک عیبمو بهم بگید تا اگه مشکل از منه برطرفش کنم تا انقدر اذیت نشم؟