2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دوساعت پیش بیرون بودم واسه خودم میگشتم تنایی همم یا با شووراشون اومده بودن یا دوسپسراشون 

کلا همه جا تنام دوستو رفیقم ندارم

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 

دلم میخاد کسیو التماس کنم فقط بیاد باهام فقط بیاد کنارم 

هروز دوست پیدا میکنم اخرش ولم میکنن

عشقی داشتم سه سال باهم بودیم ب خودش از خودم بیشتر اعتماد داشتم در این حد 

اخر ولم کرد

همه ی آدما تنهان😔😔😔😔 منم با وجود شوهر و بچه خیلی تنهام .امشب سالگرد ازدواجمون بودن دریغ از یه کیک...یه تبریک نگفت نه تولدم براش مهمه نه ......

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏
همه ی آدما تنهان😔😔😔😔 منم با وجود شوهر و بچه خیلی تنهام .امشب سالگرد ازدواجمون بودن دریغ از یه کی ...

دقیقااا همه تنهان .ما آدما باید تنهایی قبول کنیمو دوستش داشته باشیم حتی اوناییم که دورشون کلی آدمه میگن تنهاییم .

همه ی آدما تنهان😔😔😔😔 منم با وجود شوهر و بچه خیلی تنهام .امشب سالگرد ازدواجمون بودن دریغ از یه کی ...

بگردم

خب واسه دل خودت کیک درس میکردی با بچت جشن میگرفتی 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97