شیشه میکشه. خسیسه. بد اخلاق و عصبیه. یه خانواده عقده ای و حشی داره. هر اخلاقشو تحمل کردم ولی شیشرو ن ...
خدایا چقدر بد .چرا همه معتاد شدن از هرکی میپرسم میگه معتاد شده .خدا به جوونامون رحم کنه .مثله نقل و نبات ریخته خوب مصرف میکنن دیگه.ایشالله که خدا خودش بهت رحم کنه .خیلی ناراحت شدم برات .😢
خدایا چقدر بد .چرا همه معتاد شدن از هرکی میپرسم میگه معتاد شده .خدا به جوونامون رحم کنه .مثله نقل و ...
عزیزم ممنونم به خاطر دعات و همدردیت. واقعا سخته. میترسیدم منم معتاد کنه. داداشش برای اینکه صدای زنش در نیاد اون بیچاررو معتاد کرده بود. شیشه هم جوریه که بار اول باعث اعتیاد میشه. مدت ها بود تو خونم نه چایی میخوردم نه آب از یخچال و هیچی از دستش نمیگرفتم
ببخشید ولی خواهش میکنم هرجا رفتی بچه هات را با خودت ببر از گرسنگی بمیرن هم بهتره تا پیش یه ادم شیشه ...
پیش خودمن. حتی اومد با زور ببره ندادم. ولی نمیتونم شیشه کشیدنشو ثابت کنم و خیلی از ساعات ملاقات که بچه ها پیشش باشن میترسم. حتی میترسم بچه هامو بدزده. لطفا برام دعا کنید. به خاطر بچه هام مونده بودم داشتم تحمل میکردم ولی دیگه نتونستم و خیلی از توهم هاش میترسیدم
پیش خودمن. حتی اومد با زور ببره ندادم. ولی نمیتونم شیشه کشیدنشو ثابت کنم و خیلی از ساعات ملاقات که ب ...
با یه ازمایش ساده سیگار هم قابل تشخیص هست چه برسه شیشه حتما تو دادگاه محکم به قاضی بگو که توهم داره و شیشه میزنه.مطمئن باش جزو شروط عدم حضانت اعتیاد هست.بایه وکیل مشورت کن که حتما مال خودت باشن.