2777
2789
عنوان

حکم طلاق توافقی

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیشه میکشه. خسیسه. بد اخلاق و عصبیه. یه خانواده عقده ای و حشی داره. هر اخلاقشو تحمل کردم ولی شیشرو ن ...

خدایا چقدر بد .چرا همه معتاد شدن از هرکی میپرسم میگه معتاد شده .خدا به جوونامون رحم کنه .مثله نقل و نبات ریخته خوب مصرف میکنن دیگه.ایشالله که خدا خودش بهت رحم کنه .خیلی ناراحت شدم برات .😢

شیشه میکشه. خسیسه. بد اخلاق و عصبیه. یه خانواده عقده ای و حشی داره. هر اخلاقشو تحمل کردم ولی شیشرو ن ...

بچه که تو این محیط  بیشتر آسیب میبینه

❤ومن میان تمام نداشته هایم خدا را دارم❤
چقدر بد چند سال زندگی کردی

الان ۳سال و نیمه که عقدیم و تا الان هیچ تلاشی برای اینکه عروسی بگیره و خونه بگیره نکرده بود انگار انتظار داشت خونه با جهیزیه براش بچینم ببرمش سر زندگی

خدایا چقدر بد .چرا همه معتاد شدن از هرکی میپرسم میگه معتاد شده .خدا به جوونامون رحم کنه .مثله نقل و ...

عزیزم ممنونم به خاطر دعات و همدردیت. واقعا سخته. میترسیدم منم معتاد کنه. داداشش برای اینکه صدای زنش در نیاد اون بیچاررو معتاد کرده بود. شیشه هم جوریه که بار اول باعث اعتیاد میشه. مدت ها بود تو خونم نه چایی میخوردم نه آب از یخچال و هیچی از دستش نمیگرفتم

لطفا ی صلوات بفرستین هدیه ب امام زمان❤
ترسم اینه بچه هامو بگیره. چون تا محکومیت نباشه نمیتونم اعتیادشو ثابت کنم

حتمن با یه وکیل مشورت کن تا کمکت کنه که چیکار باید بکنی

ببخشید ولی خواهش میکنم هرجا رفتی بچه هات را با خودت ببر از گرسنگی بمیرن هم بهتره تا پیش یه ادم شیشه ای بمونن.

ببخشید ولی خواهش میکنم هرجا رفتی بچه هات را با خودت ببر از گرسنگی بمیرن هم بهتره تا پیش یه ادم شیشه ...

پیش خودمن. حتی اومد با زور ببره ندادم. ولی نمیتونم شیشه کشیدنشو ثابت کنم و خیلی از ساعات ملاقات که بچه ها پیشش باشن میترسم. حتی میترسم بچه هامو بدزده. لطفا برام دعا کنید. به خاطر بچه هام مونده بودم داشتم تحمل میکردم ولی دیگه نتونستم و خیلی از توهم هاش میترسیدم

پیش خودمن. حتی اومد با زور ببره ندادم. ولی نمیتونم شیشه کشیدنشو ثابت کنم و خیلی از ساعات ملاقات که ب ...

با یه ازمایش ساده سیگار هم قابل تشخیص هست چه برسه شیشه حتما تو دادگاه محکم به قاضی بگو که توهم داره و شیشه میزنه.مطمئن باش جزو شروط عدم حضانت اعتیاد هست.بایه وکیل مشورت کن که حتما مال خودت باشن.

با یه ازمایش ساده سیگار هم قابل تشخیص هست چه برسه شیشه حتما تو دادگاه محکم به قاضی بگو که توهم داره ...

وکیل بهم گفت دو روز شیشه نکشه ازمایش نشون نمیده. تا محکومیت نداشته باشه ثابت نمیشه