2777
2789
عنوان

مادر و پدرهاتون چقدر به خانواده هاشون میرسن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 23 پست
چقدر عالی خدا خیرشون بده ولی کاش هزینه تعیین کنن و ماهانه بدن ولی مدیریت رو بسپارن به خودشون

هم ماهانه خرجشونو میده هم زمانایی ک احتیاج دارن 

ولی خب یه جاهایی ممکنه از خودمون بزنه بده به اونا مامانم بعضی وقتا صداش درمیاد 

بنظر من چراغی ک ب خونه رواست به مسجد حرومه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم کلا توجه مادرم به بدبختها و گرفتارهاس انگار با خودش میگه اینها که وضعشون خوبه بزار برم سراغ ...

مامان من از خواهر برادراش بزرگتره ؛ حس مادرانه بهشون داره 

حتی خیلی وقتا از خودمون زده برای اونا درصورتی که بچه نیستن !! میتونن خودشون زندگیشونو بگذرونن 

حالا خانواده خودش به کنار به خانواده بابامم احساس مسئولیت داره 🤦‍♂️🙁

مالی ؟ منم با کمک مالی مشکل ندارم ولی فکر میکنم وظیفه کارهای بانکی و دکتر وقت کرفتن خودشو بچه ها و ...

نه همه کاری. چون شوهر ندارن بعضیاشون ینی فوت شدن یا توانایی و سواد تدارن یا بیمارن. وکالت دارن تمام کاراشونو حتی خرید و انجام میدم گناه دارن

روانشناسی کودک
مامان من از خواهر برادراش بزرگتره ؛ حس مادرانه بهشون داره  حتی خیلی وقتا از خودمون زده برای او ...

اره مامان منم همینطوره

اصلا مرز خودش رو نمیشناسه

همش در حال امداد رسانیه

شما فرض کن دختر عموم مشکل داشت با شوهرش

هرروز خونه ما بود واسه درد دل

این وسط حتی از دست درازیه یه اقایی به خودشم تعریف کرد که حالا نذاشته اتفاق بیوفته

منم ۱۵ ساله بودم!

همون زمان گفتم نمیگی چشم و گوش ما باز بشه؟!

اصلا مرز نمیشناسه

نه همه کاری. چون شوهر ندارن بعضیاشون ینی فوت شدن یا توانایی و سواد تدارن یا بیمارن. وکالت دارن تمام ...

اگر از توانشون خارجه که خوبه

ولی دوستانه بگم اگر در توانشونه اجازه بدین خودشون زندگی کنن و زندگی کردن یادشون بدین

در هر صورت اجرتون با خدا

اره مامان منم همینطوره اصلا مرز خودش رو نمیشناسه همش در حال امداد رسانیه شما فرض کن دختر عموم مشک ...

وای مامانه منه که 😁🤭

دختر عمه من جدا شده حالا خودش مادر پدر داره ها ؛ مامان منم یکسره سرکاره 

اینو برداشت آورد طبقه بالای خونه خودمون بعد سه تا بچه شیطونم داره از درس و زندگی افتادم 😐🤕

هم ماهانه خرجشونو میده هم زمانایی ک احتیاج دارن  ولی خب یه جاهایی ممکنه از خودمون بزنه بده به ...

منم موافقم

من پدرم هم همینطوره

ولی بیشتر مالیه

مثلا عمه ام وضعش معمولیه

می خواد خونه بخره بعش یکم قرض داد و نگرفت

ولی من بخوام یه کلاس برم غر میزنه که از شوهرت بگیر یا ندارم و ...

وای مامانه منه که 😁🤭 دختر عمه من جدا شده حالا خودش مادر پدر داره ها ؛ مامان منم یکسره سرکاره  ...

اخ اخ 

دقیقا همینطوره

خداروشکر خونه نداره که بده به کسی

ولی سرش درد میکنه واسه این کارها

تازه از ما رو نمیبینه

مثلا دختر خاله ام اختلاف داشت،اینم جای طلاق رفته بود از خونه فرار کرده بود تا حرصش بده و ...

مامانم ناجی شده بود

در حدی که خودش داشت از دختر خالم الگو میکرفت تو رفتارهاش با بابام!قهر میکرد و ...