2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الوئه ورا و گلاب میکس کن بزن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

روتین پوستی مخصوص پوستتو هرشب داشته باش

چحوریه ازکحا میش گرف واقعا تاثیرداره

دوستان واس رسیدن ب عشقم صلوات میفرسین اخ خیلی دوسش دارم ینی میش بهش برسم خیلی وقته تو انتظاریم
هر شب روشن کننده بزن ...هفته ایی دوبار لایه بردار بزن

عزیزم میشه توضیح بدی چیه من نمیدونم

دوستان واس رسیدن ب عشقم صلوات میفرسین اخ خیلی دوسش دارم ینی میش بهش برسم خیلی وقته تو انتظاریم
چحوریه ازکحا میش گرف واقعا تاثیرداره

نیگا

هر پوستی بسته به نوع خودش یه روتین مراقبتی داره؛

۱.یه ارایش پاک کن یا میسلار واتر مخصوص پوست+پد ارایشی

۲.شوینده مخصوص پوست که فوم یا ژل بهتره

۳.تونر مناسب پوستت ک با پد بزنی به پوستت (برای تنظیم ph پوست و جمع کردن منافذ و تمیز کردن منافذ)

۴.آبرسان مخصوص پوست خودت

۵.کرم شب مخصوص پوستت 

۶.ضد افتاب مخصوص پوستت برای استفاده در روز وقتی زیر نور افتابی

۷.استفاده از اسکراب بصورت هفتگی هفته ای یکبار

۸.پاکسازی پوست بصورت ماهیانه یا ۲۸ روزی یکبار

۹.شستن رو بالشی هر هفته

عزیزم پوست خوب و خوشگل حوصله و تلاش میخواد و مراقبت و خواب کافی و انجام روتین و نوشیدن آب کافی و دور بودن از استرس و ناراحتی

گلم لایه بردار خوب معرفی میکنی پوست من شدید نیاز داره

فعلا همین ایرانی بزن.....فیس دوکس جدید زده......آردن ......سیگل......هفته ایی دوشب.....بقیه شبها کرم روشن کننده .........با صابون ضدلک هم پوستتو بشور

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
عزیزم میشه توضیح بدی چیه من نمیدونم

کرم روشن کننده سیگل.....لایه بردار سیگل......تو این گرونی همون سیگل بخر خوبه

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
نیگا هر پوستی بسته به نوع خودش یه روتین مراقبتی داره؛ ۱.یه ارایش پاک کن یا میسلار واتر مخصوص پوست+ ...

بسیار کامل توضیح دادی آجی........من حوصله نداشتم انقدر تایپ کنم