2777
2789
عنوان

وای بچه ها پدرشوهرمو بالباس زیر دیدم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 59 پست
😐😐😐😐😐😐 کاش منم ببینم

🤦🤦🤦😂😂😂😂

کاربری 4 تورو خدا لغوم نکن نی نی یار به خدا قول میدم حرف گوش کن بشم میدونی چیه رفیق اگه قرار بود خدا غیرممکنی برات بزاره اونو برات ارزو نمیکرد توی دلت که با سعی خودت ممکنش کنی 🙋🙋🙋منو شوهر جانو زندگی زیباترین دعا الهی یکی از همین روزا بزرگترین ارزوتون براورده بشه همون غیر ممکنه که میگفتید یعنی میشه هرشب برای یه تعدادی سوره ی قدر میخونم هرکی دلش خواست بیاد بگه براش بخونم راسی اگه نیومدم یا دیر اومدم بدونید شلوغم پس ناراحت نشید جواب ندادم مرسی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شومبولشم دیدی؟

یا ابلفض🤣

ورودی شمال به همه مسافرا ماسک والکل وقرص انگل میدن🐛😳یکی از مسافرا اعتراض کرده قرص انگل واسه چی میدین دیگه!! یارو گفته بخور حرف مفت نزن تو اگه کرم نداشتی موقع کرونا مسافرت نمیرفتی🤣.........بچه که بودیم بازیگوشی میکردیم الان که بزرگ شدیم فرقی نکرده فقط برعکس شده گوشی بازی میکنیم!!!😝😃....چه جوریه کشوری که بالاترین مبلغ صدقه در دنیا رو داره آمار بیشترین بلاهای جهان رو داره!!!! فک کنم صندوق ها خرابه🤔مسئولین رسیدگی کنن لطفا!...یا اینکه مسئولین خرابن!!!!صندوق ها رسیدگی کنین لطفا😄😐کاربر قدیمی ام 😊عاشقتم آقاییم❤
شورتش چجوری بود 😐😑

🤣اکثرا آبی میشه

ورودی شمال به همه مسافرا ماسک والکل وقرص انگل میدن🐛😳یکی از مسافرا اعتراض کرده قرص انگل واسه چی میدین دیگه!! یارو گفته بخور حرف مفت نزن تو اگه کرم نداشتی موقع کرونا مسافرت نمیرفتی🤣.........بچه که بودیم بازیگوشی میکردیم الان که بزرگ شدیم فرقی نکرده فقط برعکس شده گوشی بازی میکنیم!!!😝😃....چه جوریه کشوری که بالاترین مبلغ صدقه در دنیا رو داره آمار بیشترین بلاهای جهان رو داره!!!! فک کنم صندوق ها خرابه🤔مسئولین رسیدگی کنن لطفا!...یا اینکه مسئولین خرابن!!!!صندوق ها رسیدگی کنین لطفا😄😐کاربر قدیمی ام 😊عاشقتم آقاییم❤
من که حین رابطه دیدمشون چی 😐😐😐😐😐

😨😨😨😨 عههههههههه چجوری بود 🤣

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
🤣اکثرا آبی میشه

😂😂😂😂 حتما دیدی ها من ممه های مادر شوهرمو دیدم 😦

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
😂😂😂😂 حتما دیدی ها من ممه های مادر شوهرمو دیدم 😦

اه ممه که چیزی نیس 🤣راستش یبار پدرشوهرمو دیدم با شورت آبی😅🤗🤪

واقعا خیلی خیلی ناخواسته بود هم خودم که خیلی خجالت کشیدم 

من جات بودم تخمه میشکستم نگا میکردم یواشکی 😆

اه ممه که چیزی نیس 🤣راستش یبار پدرشوهرمو دیدم با شورت آبی😅🤗🤪

😐😐😐😐😐 ووووییی