2777
2789
عنوان

لطفا اگر آنلاین هسین بیاین

119 بازدید | 17 پست

سلام دوستان شبتون بخیر شرمنده واقعا ولی باید کامل بگم 🙏

من یه ترشحات بد بو دارم میدونم عفونته اما نمیدونم از چه نوعشه و درمان سریع و قطعیش چیه هرروز و همیشه هست رنگشم سفیده اما نه خیلی یه حالت مات و کدر داره ...خودتون یا اطرافیان از چه روش و دارویی استفاده کردین که سریع جواب گرفتین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خانوم مهربون به من گفت انجام دادم خوب شدم دیگه هم عفونت نگرفتم

کاربری 4 تورو خدا لغوم نکن نی نی یار به خدا قول میدم حرف گوش کن بشم میدونی چیه رفیق اگه قرار بود خدا غیرممکنی برات بزاره اونو برات ارزو نمیکرد توی دلت که با سعی خودت ممکنش کنی 🙋🙋🙋منو شوهر جانو زندگی زیباترین دعا الهی یکی از همین روزا بزرگترین ارزوتون براورده بشه همون غیر ممکنه که میگفتید یعنی میشه هرشب برای یه تعدادی سوره ی قدر میخونم هرکی دلش خواست بیاد بگه براش بخونم راسی اگه نیومدم یا دیر اومدم بدونید شلوغم پس ناراحت نشید جواب ندادم مرسی 
خنده داره ولی عنبر نسا

وای نه نکنید من دکتر بودم واس بارداریم ی خانومه انجام داده بود بعدش سوزشای وحشتناک گرفته اومده بود دکتر معاینش کرده گفته گوشت اضافه دراوردی باید جراحی بشه

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
چیکار

من میگم اما بعدش نریزید رو سرما گفت دوش واژینال بگیر بعد توش نمک زیاد با اب با مقدار یکسان بریز تا سه روز دوبار در روز یه بار شب یه بار روز خودتو بشور میمیری از سوزش داغون میشی اما تمام چرکت میزنه بیرون بعد از اینکار 10مین بصبر بعد با اب ولرم دوباره بشور بعد سه روز خووودم معجزشو دیدم البته مردما اما تا الان خدارووو شکر دیگه عفونت نداشتم

کاربری 4 تورو خدا لغوم نکن نی نی یار به خدا قول میدم حرف گوش کن بشم میدونی چیه رفیق اگه قرار بود خدا غیرممکنی برات بزاره اونو برات ارزو نمیکرد توی دلت که با سعی خودت ممکنش کنی 🙋🙋🙋منو شوهر جانو زندگی زیباترین دعا الهی یکی از همین روزا بزرگترین ارزوتون براورده بشه همون غیر ممکنه که میگفتید یعنی میشه هرشب برای یه تعدادی سوره ی قدر میخونم هرکی دلش خواست بیاد بگه براش بخونم راسی اگه نیومدم یا دیر اومدم بدونید شلوغم پس ناراحت نشید جواب ندادم مرسی 
چیکار؟

عزیز دلم پایینتر توضیح دادم محبت میکنی ببینی 

وای نه نکنید من دکتر بودم واس بارداریم ی خانومه انجام داده بود بعدش سوزشای وحشتناک گرفته اومده بود د ...

عزیزم منم اعتماد نداشتم

بعد از کلی پماد و دارو بی فایده،مجبور شدم عنبر نسا استفاده کنم،اب روی آتیش

دکترم رفتم گفت رحمت پاک پاکه و دیگه عفونت نگرفتم چند سالیه

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
من میگم اما بعدش نریزید رو سرما گفت دوش واژینال بگیر بعد توش نمک زیاد با اب با مقدار یکسان بریز تا س ...

نه کاریت نداریم ولی یکم خطرناکه بعد چند  نوع عفونت داریم یوقت میبینی  بدتر میشه بااون روش

عزیزم منم اعتماد نداشتم بعد از کلی پماد و دارو بی فایده،مجبور شدم عنبر نسا استفاده کنم،اب روی آتیش ...

خداروشکر من یبار انجام دادم نتیجه ای ندیدم دیگ نکردم رفتم دکترخوب شدم

نه کاریت نداریم ولی یکم خطرناکه بعد چند  نوع عفونت داریم یوقت میبینی  بدتر میشه بااون روش

عزیز دلم رو من و خواهرم جواب داد البته بعدش ژل شستشو مرتب استفاده میکنم و خدارو شکر مشکلی پیش نیومده الان سه سالی فکر میکنم بگزره ازش