2777
2789
عنوان

هیچ استعدادی ندارم

10502 بازدید | 34 پست

من هیچ استعدادی ندارم نه هنر نه ورزش نه درس هیچی 

نه بلدم کسب و کار داشته باشم نه اصلا شرایط خانواده ام جوریه که بتونم سمت چیزی برم کلا راه هیچی هم باز نیس 

دارم دانشگاه میرم ولی علاقه ای ندارم به درس خوندن به دردم نمیخوره همش با زور و تقلب نمره بیار و پاس شو به چه درد میخوره استعداد دیگه ام ندارم نه رانندگی بلدم ( میترسم نمیتونم ) نه ورزشی میکنم از بس ضعیفم و تا یه قدم راه میرم همه جام درد میگیره داغون میشم هنر هم که ندارم کلا بی استعداد 

۱۹ سالمه ولی هیچ هدفی ندارم 

فقط دوس دارم یه روز پیتزا فروشی داشته باشم که اونم جز محالاته و فکر نکنم بتونم چون کلا بی عرضه بار اومدم 

😞😞😞

حتی دکتر تنها نمیتونم برم هیچ اختیاری ندارم از خودم خیلی زندگی خسته کننده ای دارم هیچی ندارم که بهش افتخار کنم همسن و سالام خیلی با عرضه هستن من هیچی شبیه اونا ندارم 

بهت تبریک میگم

تنها نیسی

منم مث خودتم😀

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شمام از رشتم هم متنفرم میخ ام کنکور بدم دوباره شاید یکم از احساس پوچی بیام بیرون

من کلا به دانشگاه رفتن اعتقاد ندارم برا خودم 

منو به جایی نمیرسونه وقت هدر کردنه برا کسی مث من 

منم مثل تو بودم وقتی هم سنت بود اما یهو بدون مقدمه ۵سال تنها رفتم خارج از کشور درس خوندم وقتی هم اومدین ایران دوباره رفتم ۱۰۰۰کیلومتر دورتر از خانواده واسه ادامه درسم نگران نباش 

دانشگاه برو و حسابی بچسب به درس

یه هنر مثل خیاطی،سفال گری نقاشی یا هر چیزی که درصدی بهش علاقه داری شروع کن به یادگیری

الان تو بهترین سن هستی،بیخود با افسردگی وقتتو تلف نکن

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
من کلا به دانشگاه رفتن اعتقاد ندارم برا خودم  منو به جایی نمیرسونه وقت هدر کردنه برا کسی مث من ...

خب برو ی هنری یاد بگیر من میدونم این رشنه رو نمیتونم ادامه بدم اولی میخوام این  دوران ک کرونا هس مهارتی نمیتونم برم یاد بگیرم برم کنکور بدم بعدش یرم حرفه یاد بگیرم کار کنم

دانشگاه برو و حسابی بچسب به درس یه هنر مثل خیاطی،سفال گری نقاشی یا هر چیزی که درصدی بهش علاقه داری ...

کلاس عکاسی هم میرم ولی خب تو اونم خیلی عالی نیستم و چند جا خواستم واسه تجربه برم کار کنم راه ندادن منو همش پارتی بازی 

استعداد اون چیزایی هم که گفتید رو اصلا ندارم علاقه ام ندارم زیاد 

ورزش هم اینقد بدم ضعیفه تا انجام میدم داغون میشم حتی عرضه ورزش هم ندارم خب منم دلم می‌خواد یه کاری بلد باشم 😞😞😞

من کلا به دانشگاه رفتن اعتقاد ندارم برا خودم  منو به جایی نمیرسونه وقت هدر کردنه برا کسی مث من ...

امممممکان نداره هیچ استعدادی نداشته باشی...اممممکان نداره...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...