2777
2789
شاید خیلی گرم مزاجه یا عادت داره هرروز ببینه  من خودم فردای رابطمون حسم ب شوهرم خیلی بیشتر از ...

سردی مثلا چی بدم ببین انقد کفری میشم بعدش می‌ره غسل می‌کنه نماز میخونه تو دلم میگم چرا نماز میخونی

سردی مثلا چی بدم ببین انقد کفری میشم بعدش می‌ره غسل می‌کنه نماز میخونه تو دلم میگم چرا نماز میخونی

تو نت سرچ کن برای تعدیل گرم مزاجی چی بدی و چی ندی 

مثلا عرق کاسنی سردیه 

برعکس شوهر من خیلی سرده چندروز تو چاییش زعفران و هل ریختم قشنگ گرم شد و میلش بالا رفت 

پست های منو ریپلی کنید😕مرسی اه😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ینی کاری هم انجام میده ک غسل میکنه ؟؟اگه اینجوریه خیلی جدی باهاش صحبت کن بگو خودتو بزار جای من اگه من همین کارو کنم تو چ حالی پیدا میکنی 

شاید خیلی گرم مزاجه یا عادت داره هرروز ببینه  من خودم فردای رابطمون حسم ب شوهرم خیلی بیشتر از ...

منم اینطوریم اما دلیلش اینه ک خیلی کم به ارضا میشم تو رابطه برای همینم همیشه دلم میخاد 

منم اینطوریم اما دلیلش اینه ک خیلی کم به ارضا میشم تو رابطه برای همینم همیشه دلم میخاد 

منم از وقتی بچه دار شدیم بخاطر خستگی میلم کم شده وگرنه قبلا خیلی گرم بودم

پست های منو ریپلی کنید😕مرسی اه😏
باز واسه چی ترکیدی؟ 

سلام عزیزم ازادی بیان نداریم اینجا صبح ساعت ۵از دندون درد بیدار شدم ی تاپیک در مورد گرونی و قحطی نون و روغن بود منم اظهار نظر کردم ساعت ۱۰_۱۱به فنا رفتم 😂😂😂😂

[QUOTE=160549726]سلام عزیزم ازادی بیان نداریم اینجا صبح ساعت ۵از دندون درد بیدار شدم ی تاپیک در مورد گرونی و قحطی نون ...[/QU

مگ نمیدونی اینجا فقط باید در مورد خواهرشوهر مادرشوهر و خیانت و .. نظر داد 

من ک هر چند روز ی بار میام اینجا