2777
2789
😁😁 بخدا من زدم خیلی قشنگو خاصه.اصلا ادم نمیتونه بگه چه رنگیه.خیلی نازه.تو کاتالوگ اسمش اینه😚

نمیگم که از خودت میگی😂😂😂😂منظورم اینه چ اسمایی رو رنگها میزارن😂

عضو اکیپ علمی تخلیلی 😉من همون بهووونه سابقم☺.شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم بدون هیییییییچ دلیلی لغو کاربری شدم😔😔با سابقه سه سال عضویت😣 پس....                       فک نکن که تازه واردم😏😏من خودم شاخ نی نی سایتم😏😏😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو این افتخاره؟؟؟؟؟ این که عاشق تجربه ی چیزهای جدید هستم و میخوام لذت ببرم و همسرم هم خیلی خیلی خوش ...

نه عزیزم این خیلی هم خوبه ولی خب شما الان خودت هم راضی نیستی اگه شوهرت دوس داره چه اشکال داره ولی خب به نظر من اگه الان که ۱۸ ساله هستی موهاتو رنگ کنی واسه شوهرت یکنواخت میشه میتونی تا جوون هستی رنگ موهای خودت باشه رنگ کردن رو بداری واسه سن های بالاتر البته هر از گاهی واسه تنوع خوبه به هر حال عقاید با هم متفاوت هست عزیزم هر طور خودت صلاح میدونی.

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷
عزیزم یکی مثل شما حتی اگه تمام موهاشم سفید بشه براش مهم نیست،اما یکی مثل اسی دوست داره تنوع بده و به ...

بله دقیییقا همینطوره

هرکس هرجور دلش میخواد باید زندگی کنه مگه چقدر زنده ایم؟ وقتی دلنون میخواد رنگ کنیم چرا نبتید رنگ کنیم که مثلا بعد از چند سال موهامون دست نخورده و تمیز بره داخل قبر؟😐

من خودم اصصصلا دلم نمیخواد موهامو رنگ کنم ولی هرکسی زندگیش متفاوته

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
آخه بعضی ها فک میکنن رنگ نکردن هنره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ جهان سوم که میگن همینه. به سلایق هم دیگه احترام ...

درسته عزیزم

موهاتم خوشرنگه عزیزم ولی بری ی رنگساژ بندازی زردی هاش گرفته شه مطمئنا قشنگتر میشه و بهت بیشتر میاد

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...

استتارتر خوشگلم من الان اومدم عکس نمیذاری؟😊

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
آخه بعضی ها فک میکنن رنگ نکردن هنره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ جهان سوم که میگن همینه. به سلایق هم دیگه احترام ...

عکس قبل وبعدرنگتو میزاری؟😃

هرزمینه ای شمع تراپی و بهتون پیشنهادمیکنم خودم نتیجه دیدم.ازدواج کردم😝✋️
زرد نمال به کلت😂

ن ن من تاحالا دکلره ب کلم نمالیدم شوهرم فوشم میگیره😆😆😆😆😆

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
خودش طبیعی فندوقیه پی پی به خودت بیشتر میاد جیگر😂

متاسفانه خیلی بی شخصیتی شما .

الآن پز اینو میدی که رنگ نکردی یا می میدی که موهات فندقیه؟؟

خوب ببخشید که میگم‌ولی تو شکم مادرت فندقی شده خودت که زحمت نکشیدی اینجوری پز میدی.

و اگر نمی پسندی بفرما بیرون از تاپیک.

من فقط نظر در مورد زنگ مو پرسیدم.

دلم هم نخواسته بدونم شما رنگ کرده ای یا نه

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
ن ن من تاحالا دکلره ب کلم نمالیدم شوهرم فوشم میگیره😆😆😆😆😆

آفرین😁😄

ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟😢         
آفرین😁😄

نازتو😝😝😝😝

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
ن همش میره یا تغیرر رنگ میده اگه میخوای دکلره نکنی گچ مو بخر

گچ مو بدرد نمیخوره..یه جیزیه دیگه هست اسمش یادم رف..خیلی خوبه تا حمام بری رنگش نمیره..یا اسپری رنگ فانتزی

یه جیزی می خاستم که رنگش کلا نره..اگه بفهمم چه غلطی میکنن این دانشمنداا😠😠اختراعش کنین دیگه