سلام من لاغرم تا الان چندبار کرونا گرفتم همش تب شدید و گلو درد کمر درد سردرد و..اونم بخاطر بی توجهی شوهرم که ماسک نمیزد منکه اصلا نمیریم بیرون. همش خانواده ش میزنگن میگن مواظب باش نگیری گفتم منکه گرفتم قبلا گف تو نگرفتی اگه بگیری میمیری ! اونکه گرفتی سرماخوردگی بوده خسته شدم از این حرفاشون مگه کرونا ربطی به چاقی لاغری داره بگین چی بگم دهنشون ببندن که دیگه نتونن حرفی بزنن دیگه اعتماد به نفسم از دست دادم
👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بگو از کم توجهی اقا پسرتونه منک همش تو خونم بهتره ب پسرتون توصیه کنین .... من جای تو باشم تو این وضعیت میشینم تو خونه حسابی ب خودم میرسم و اصلا نمیزم جایی و یا بلاک میکنم شماره هامو یا جواب هیچ کسو نمیدم
جدی نگیر .من یه دفه مادرشوهرم رفتع بود جایی واسم یه سوتین سوغاتی اورده بود .باور کن به درد دخترای یازده ساله نیخورد که تازه میخوان سوتین ببندن .با خودم گفتم چه فکری کردن این سایز واسم خریدن 😕ولی اصلا به روشون نیاوردم
نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای الناز شاکردوستم اسم پروفایلمم بخاطر اونه