2777
2789
منم همین فکرو میکنم آخه مهریه رو قسط بندی میکنن اونم چندماه یه بار ربع سکه میدن .البته خدا واسه کسی ...

اره اول خونه رو ب نامت بزنه  ،بعد  تو  مهرتو  ببخش 

البته  ۱۰ تا سکه رو  نگه دار    😉

🍒🍹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه مجردم ولی اگه متاهل بودم احتمالا قبول می کردم. آخه اگه زندگیت خوب باشه که هیچوقت اون سکه ها رو نمیگیری از همسرت و اگرم مشکلی باشه و خدایی نکرده ی روزم بخوای جداشی طرف بگه ندارم قانون هواشو داره

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت، عهد بسته ام... قبل از مرگم نمیرم...!

بگو همون روزی که بنامم زدی تو دفترخونه،منم همونجا میبخشم

و قید هم کن که به ازای اینکه خونه رو به نامت زده داری مهریتو میبخشی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
قانون جدید چیه؟

اومدن گفتن بخاطر نوسانات سکه و گرونی خییلی زیادش 

دیگ سکه نمیدن اومدن مهریه رو بنا ب درامد مرد قسط بندی کردن مثلا مردی ک درامدش ۳ تومنه اومدن گفتن ماهی ۲ تومن مثلا بده ب زنت 

114 سکه ولی خونه سیصد چهارصد تومن بیشتر قیمتش نیست

نه چون شاید سال اینده بفروشین بعدش خونه دیگه ای که میخریدبه نام تو نزنه

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
نه عزیزم چون داریم سند می گیریم میگه به این شرط بنامت میزنم

😕این دیگ چه شوهر بدجنسیه...

آخه ببین اگه مهریه رو از الان ببخشی پشیمون میشه...

مهریه یه زوریه بالاسره مرد ... که حداقل اگه خدایی نکرده بداخلاق باشه و اینا خواسین جدا شید از یه چیزی بترسه و تا آخر عمرش باید تاوان بده (مهریه)...

اگه مهریه نباشه که از چیزی نمیترسه ... یهویی دیدی رف خیانتم کرد

شوهرم میترسه خونه رو بنامم بزنه بعد من ولش کنم برم واسه همین میگه مهریه تو ببخش

رابطه تون باهم چجوریاس مگه که اعتماد نداره 

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...